34 Responses

  1. H

    VAN APIEDAPIE.COM

    Na weken toch gisterenavond weer eens even bij de buren gekeken hoe het er daar bij staat. Welnu, bij een foto van een minderjarig meisje met rood haar en sproeten schrijft ene “Annie Niem” gisteren – 6 oktober, 2016 om 17:29 uur – “Een tampon moet je er ook rustig uitrekken”.

    Wie daar niets van zegt en er zelfs vrolijk aan blijft meedoen is een wegkijker (m/v, just saying, het mag en het kan en je doet je best maar).

    Ik ga in ieder geval over tot de orde van de dag.😐

    Like
    pawi
    oktober 7, 2016 om 12:44

    Wie zei ook weer “Ieder voor zich en God voor ons allen”?
    Waar de een de slappe lach van krijgt, keert de ander zich vol walging af. De brave inzendingen van Ilona komen zo nog beter uit, dat zag die Heer Rozenwater toch maar weer eens goed.

    Like

  2. Pawi de Tuinkabouter. Wereldverbeteraar. Wacht u, ik sier uw site op met Dracula. Niemand interesse?
    Stukje van WF Hermans? Teksten liggen klaar.
    Pawi gewoon weer naar Apiedapie daar wordt veel tot 3 x toe herhaald.

    Wat zegt u u heeft het over ’n tampon etc. Het is ’n schande. Hoort u Chaperon & ik liggen er in bed nog opgewonden over te zijn.

    Hier geen moderatie, Tuinkabouter Pawi.
    Blijf vooral als Kuisheidsridder het hygienisch Universum kruisen:
    U wekt de lachlust op.
    Neen hier geen intro uw opmerking wordt niet 6x herhaald. Het zij zo.

    Like

    1. Ad Hok

      Man, man , man, wanneer hou je nou eindelijk eens op met je gezeik over Pawi, over Apiedapie, over Hermans ..? Er is inderdaad geen blogbaas nodig om de opmerkingen van jou te herhalen, dat doe je zelf wel. Tot vervelens toe.

      Geliked door 3 people

  3. Ad Hok

    Tot nog toe heeft negeren niet het gewenste resultaat opgeleverd, lijkt mij. Ik heb het geprobeerd, maar ik kon het niet laten er weer eens iets van dit uiterst irritante gedrag te zeggen. En ik heb nog wel tot twintig geteld voor ik reageerde.

    Like

    1. Annie Niem

      Wat nu, meneer Hok, heeft u dan liever dat mevrouw juist wel uitgerekend in die tobbe een tampon gaat lopen te verwijderen? Bah, dat vind ik nou onfris van u. En ik hou persoonlijk wel van een prikkelende kop, zeg nou zelf, saaie koppen benne d’r al genoeg.

      Like

  4. pawi

    De geselecteerde kop is als een vette knipoog naar de buurman blogbaas. Kan ik wel waarderen.

    Dat negeren valt nog niet mee, Ad Hok, ik kan erover meepraten. Een eindeloos om je kop heen zoemende mug, die je maar niet kwijt raakt…Het zij zo, zegt de mug. Misschien heeft hij een geheime allesverterende liefde opgevat voor zijn slachtoffer? En kan hij dat alleen maar op deze manier kwijt? Ja, je leest wel eens wat…en anders verzin je het zelf 😉

    Like

  5. Annie Niem

    De geselecteerde kop is als een vette knipoog naar de buurman blogbaas. Kan ik wel waarderen.
    Jaha, maar je buurmannetje is wat benepener in zijn opvattingen, begint gelijk paniekerig over minderjarige meisjes te zeuren, die kan dat dus niet zo waarderen.

    Like

  6. Kabouter Pawi neemt aan dat we geinteresseerd zijn in de blogbaas van hiernaast.
    De uitsmijter is natuurlijk: Dat ze dat wel kan waarderen…Aannemende dat er hier enig lezer 1 seconde is gei nteresseerd in haar gedachtegoed.

    Like

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.