27 Responses

  1. De Schrijvende Rechter

    ‘Vermoeid tot op mijn sokken’, dat was een aardige beeldspraak geweest. Het had wat sjeu gegeven aan een voor de rest wel heel modain kinder-Ik-je.

    Natte sokken, natte kussen – het is dubbelop en bij het laatste denk je toch eerder aan een naar eau de cologe ruikende tante. Jammer.
    Eindoordeel: 6 (zegge: zes)

    Like

  2. Luvienna

    Ja ja, Hedda’s dochtertje, daar heeft je sinistere schoolhoofd heul veul centjes aan uitgegeven, zodat je niet net als de vorige keer gewoon ‘vergeet’ dat het weer schooltijd is.

    Like

  3. Het ikje als kruising tussen, Apiedapie verhalen site..:Geen idee waar ze het over hebben…..FB luitjes, ik ben als aangekondigd nu op……Belevenissen in mijn Begeerd Domein…….Laatste zin gaat nergens over. De kracht van……..een aardig woord…..je kan aan veel heel veel kracht ontlenen, er zijn er die ontlenen schrijfkracht om over Dracula, pardon, daar weten we nu toch wel het basale van..er zijn er die ontdekken dat…heb ik nu in het vizier: Dracula..!!! Daar gaan we……Maxime koos voor Terschelling…….

    Like

  4. De Schrijvende Rechter

    Het mag in ieder geval een Ik-je heten! We noteren:

    Ik…ik…mij
    Ik…ik…ik
    Ik
    Ik
    Ik

    Aan het gekwezel van deze bange wezel wenst DSR verder geen woorden vuil te maken, maar hij raadt de inzender andere literatuur aan, een schriftelijke cursus kung-fu uit de jaren zeventig ofzo, “waarbij de meester onherkenbaar in houtskool is getekend bij het demonstreren van zijn dodelijke technieken, om vervolging door de politie te voorkomen”.
    Eindoordeel: 2 (zegge: twee)

    Geliked door 2 people

  5. De Schrijvende Rechter

    DSR zou er zeer voor zijn om RSB van tevoren te modereren. Je reinste forumvervuiling, dat high-e gedaas, en er gaat geen enkele opbouwende werking van uit. De kouwe brandslang op die jonko!

    Like

  6. De Schrijvende Rechter

    ‘Pannekoek’ is een verademing in ons scheldwoordenlexigon tussen alle tyfus-tering-kankermongolen e.d. Mild, grappig zelfs, maar indien nodig vol venijn. Iemand die aan een noodrem hangt, komt er met een enkel ‘pannekoek!’ nog genadig vanaf en de berichten dat het Engels van de Nederlanders achteruitgaat, zijn bij deze ook weersproken.

    Dat e.e.a. in Amsterdam c.q. het Amsterdams plaatsvind, is een standaard-minpuntje, maar op de boerenbuiten hebben we dan weer geen tram.

    Kortom, een heerlijk Ik-je om de dag mee te beginnen!
    Eindoordeel: 8 (zegge: acht)

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.