30 Responses

  1. Henk Hofman

    Dank je wel, Hert, ik wil hierbij wel van de gelegenheid gebruik maken om, als nieuwkomer alhier, – aangetrokken door de vriendelijke onderlinge sfeer die de deelnemers aan dit forum uitstralen – te uiten dat ik mij zorgen maak over de gang van zaken op dit blog.

    Immers Heer Rozenwater kan zijn naam versluieren maar zijn karakter via zijn bijdragen moeilijker, en ik heb met die man werkelijk van doen, alzeker in zijn wisselwerlking met de Schrijvende Rechter die ook van goede wille is, maar een totaal ander en in principe botsend karakter toont.

    Heer Rozenwater is van zins, althans dat heeft hij beloofd. een derde deel alhier te publiceren van zijn belevenissen, die er toe hebben geleid dat hij tot op heden slechts de geneugten van het genieten van kunst als levensgezel voert.

    Dat vervult mij van grote twijfels en ik heb geen idee op welke manier ik hem dat effectief kan afraden. Er zitten hier diverde dames in het gezelschap die zich hier blijkbaar thuisvoelen, ik noem Ilona Luvienna en Indra, dat zou toch mogelijkheden moeten bieden aan een gevoelige en schoonheidsminnende ziel als Heer Rozenwater toont, zou ik zou denken.

    Like

  2. De Schrijvende Rechter

    DSR heeft bij Latijns geleerd dat het ‘klootzak’ betekent.

    Dergelijk schelden op een reageerder zal toch wel niet zonder gevolgen blijven. DSR verneemt graag of de blogleiding overweegt: een ban, moderatie, verscherpt toezicht of in ieder geval een hartig woordje gevolgd door een ernstige waarschuwing.

    Like

    1. De Schrijvende Rechter

      DSR had het weldegelijk goed met zijn Latijns – weliswaar was hij met kenmerkende verstrooidheid vergeten “e les” toe te voegen, maar dat heb je met die kwieke geesten.

      Excuses voor de verwarring.

      Like

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.