32 Responses

  1. De Schrijvende Rechter

    De laatste regel van DSR’s bovenstaande bericht kan als niet-geschreven worden beschouwd.

    De eerste regel blijft uiteraard onverminderd van kracht. De jury moet geen verwarring zaaien door op eerder genomen beslissingen terug te komen. Dat knaagt aan de samenhangende verbondenheid van de samenleving en het vertrouwen van de mensen in elkaar.

    Bovendien plaatst de jury zich met haar geknutsel op de voorgrond en reduceert ze de koppenindieners tot toeleveranciers. Het is gewoon niet netjes.

    Like

      1. De Schrijvende Rechter

        Uren en uren, daar hebben we het over!

        En de combinatiekop werd niet gekozen maar door de blogbaas samengesteld als een verenboeket voor eigen reet. En als ubergotspe roept de jury niet bedenkers van de samenstellende delen uit als winnaar maar de jury zelf!

        Eerst stelen en dan met het roofgoed prijken – schaamteloos!

        Like

      2. Paavo

        “En de combinatiekop werd niet gekozen maar door de blogbaas samengesteld als een verenboeket voor eigen reet. En als ubergotspe roept de jury niet bedenkers van de samenstellende delen uit als winnaar maar de jury zelf!

        Eerst stelen en dan met het roofgoed prijken – schaamteloos!”

        Dat doet die opportunist HR al jaren. Meer verachtelijk gedrag van hem is nauwelijks denkbaar. Hij zal vast zichzelf wel overtreffen.

        Like

  2. De Schrijvende Rechter

    @L
    Maar DSR’s kop was eerst onversneden tot winnaar gekroond! Kijk, daar begint de verwarring al.

    Wie heeft jou trouwens als stadsomroeper aangesteld?

    Like

  3. De Schrijvende Rechter

    @HR
    Welk onrecht zou DSR op dit blog moeten bestrijden? Is er onrecht dan? Wat doet de verantwoordelijke blogbaas daar dan aan?

    Vorige week heeft DSR zich op apd.com nog tegen de smerige insinuaties jouwerzijdse uitgelaten, om zich vervolgens gemodereerd te weten, des me dunkt.

    Wanneer ben jij voor het laatst voor iemand opgekomen, en je rug rechtgehouden?

    Like

  4. Henk Hofman

    Nou, nou Edelachtbare, blijkens uw titulatuur boven uw berichten vermeld, bent u ergo in functie,
    Ik stem derhalve voor een wrakingsverzoek, tenzij u uw conflict neerlegt door van uw mededinging af te zien, en tevens beslist dat Heer Rozenwater uit de inzendingen hierboven, uitgezonderd die van u, een nieuwe keuze maakt.

    Like

  5. Henk Hofman

    Ik heb grote achting voor de Schrijvende Rechter die zich regelmatig vergeefs opwerpt als hulpbieder van derden op buurs blog; echter wil ik hem er op wijzen dat het door verdorven geesten ook uitgelegd kan worden als het zoals gewoonlijk uitzijn op reuring,

    Hier nog een citaat dat ik vond op Zeikeik bij drasties, waarin met modder geworpen wordt door de buurblogbaas, of interpreteer ik die tekst foutief?

    @111 Heer Rozenwater, DSR geen trol? Dan ben je er zelf ook een! Hoe verklaar je dan dat hij niet eens wil zeggen waarom hij in Groningen op staande voet is ontslagen? Wat heeft hij, wat heb jij, te verbergen?
    By Apiedapie on 07/02/2013 – 20:16

    Like

      1. Henk Hofman

        Ach, gelukkig heeft u de geboden kans voor een herstart van uw leven in Brussel opgepakt en is er geen sprake van aangetoonde recidive geweest.

        Daarmede feliciteer ik Uwed van harte.

        Like

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.