17 Responses

  1. hertje

    Als Reageerder van het jaar 2018 neem ik nu eens geen blad voor mijn mond. Met een vraag, nog zonder antwoord.

    Hoe kan Luvienna van zo’n horrorfilm = human centipede= genieten, waarbij monden en anussen aan elkaar worden genaaid en de hoofdrolspeelster eindigt met een lijk aan haar anus en een ander lijk aan haar mond?

    Ja, spoiler, ik weet het, en ik wil het. Onbegrijpelijk dat je voor overstekende eenden remt, als je remmen het doen tenminste, en toch een gruwelijke film kijken en er toespelingen op maken. Hoe is dat te rijmen?

    Like

    1. Luvienna

      Uhm… ik heb die film niet gezien. Dat heb ik toch ook niet gezegd? Ik ben alleen op de hoogte van het bestaan en waar het over gaat. Net als jij. Ik heb geen enkele behoefte om die film te zien, net zomin als bijvoorbeeld martelporno als Saw (hoewel die naar verluidt interessante psychologische dilemma’s aankaart).

      Dat betekent overigens niet dat ik een (goede) griezelfilm niet zou appreciëren. Onder goede griezelfilm schaar ik bijvoorbeeld The Others. Fascinerend, behoorlijk eng en met een geweldige ontknoping. En zo nu en dan een simpele maar goedgemaakte, rechttoe rechtaan popcorn-vampierfilm, zoals bijvoorbeeld World War Z, kan ik ook heel goed pruimen.

      Like

  2. week 1

    Hertje, mij heb je in ieder geval een hoop wijzer gemaakt, want ik kende noch de film noch de term centipede, maar waaruit concludeer je dat Luvienna van deze film genoten heeft?
    Dat valt toch niet op te maken uit het feit dat ze de naam van de film kent. Jij kent toch ook de inhoud?

    Like

  3. hertje

    Volgende vraag dan: waarom refereert iemand aan de titel van een film als hij/zij die niet heeft gezien?

    Ik heb dat human centipede op google gevonden, had ik nooit willen weten en ga ik graag gauw vergeten. Maar Luvienna wist de toespeling uit zichzelf weten te maken. Die wist er dus meer van dan ik, tot vandaag.

    Ik gun haar de winnende kop! DSR ook, zoals we zagen.

    Like

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.