26 Responses

      1. Luvienna

        Ik denk dat het sowieso lastig is het goed te doen; zowel een perfect gezin als een gezin met mankementen. Commentaar zal er toch wel komen.

        Like

      2. Week 1

        De luizenmoeder lijkt me helemaal niet politiek incorrect. Het ligt er allemaal zó dik bovenop.
        Dat zal toch wel door de massa begrepen worden (mag ik hopen..)

        Like

      3. Week 1

        Luvienna, het lijkt me sowieso lastig om het succes van het eerste seizoen te evenaren of zelfs te overtreffen. Het is de valkuil waar veel schrijvers en programmamakers intrappen.

        Like

      4. Week 1

        Volgens mij was het succes meer te danken aan de herkenbaarheid van de vaak bizarre basisschoolcultuur van tegenwoordig.
        En in het ikje hierboven wordt aardig weergegeven hoe sommige ouders verdwaald raken in de middelbareschool-jungle.

        Like

      1. Week 1

        😆 @HR

        Niet aardig om je moeder zó voor schut te zetten, Thomas. Het wordt tijd dat je moeder de kans krijgt om ook jouw gekluns hier te publiceren.

        Geliked door 1 persoon

    1. Ad Hok

      Wie neemt er in godsnaam een los brievenbossleuteltje mee naar zijn ouders’ huis? Zo’n sloteltje zit toch aan je sleutelbos, of hangt aan een sleutelrekje achter de deur? Volgens mij staat vooral Thomas zelf hier voor schut.

      Like

    1. Op de Philippijnen, is er nogal wat water. De zee eromheen, maar ook de Bergen leveren -zoet – water. Ieder plek trekt zijn eigen publek. Al dan niet met echte privacy, open huisles in clusters. zee aan de ene kant, het zoete water aan de andere zijde. Met een golf maker. Ieder half uur gaat de toeter “we gaan waven”. Als je in een cluster van open huisjes bent. MOet je niet doen boven……Vanaf een bepaalde leeftijd wil je lijf………Volgende keer gaan we dus in kamer +privacy….als we gaan….

      Like

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.