29 Responses

  1. Indra

    Ik hoop dat Ilona hier nog terugkomt, maar het kan heel goed dat ze er geen zin meer in heeft. Ik aarzelde zelf gisteren ook al om een kop in te sturen, omdat er dingen om ons heen gebeuren die zó veel belangrijker zijn…Kan niet echt in de stemming komen.

    Geliked door 1 persoon

      1. Indra

        Nee, zeker niet. De sfeer op mijn werk wordt er ook niet beter op, omdat er zoveel mensen gedwongen moeten afhaken, waardoor we veel te weinig mensen hebben en de onderlinge spanningen toenemen.

        Like

      2. Indra

        Ik maak me ook heel veel zorgen over het afschalen van de reguliere zorg. Dat raakt niet alleen mijzelf maar ook een aantal dierbare mensen in mijn omgeving.

        Like

      3. Luvienna

        Een nare, onrustige situatie. Je weet niet wat er gaat gebeuren en je hebt er geen enkele invloed op. Bah, wat een rottijd.

        Like

      1. Indra

        Klopt, Luvienna. Ik merk een soort moeheid bij iedereen en onze motivatie is zeker niet meer dezelfde als in maart na het bekijken van sommige beelden. En binnenshuis valt er ook het nodige op te lossen.

        Like

    1. Hannah

      Ha Indra en Luv e.a In deze moeilijke tijden is verbinding houden met mensen juist noodzakelijk en HR’s blog werkt daar toch aan mee al is het een klein lijntje alle beetjes helpen.
      Dus ik blijf mijn best doen om te posten hoop van harte jullie ook!

      Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.