32 Responses

  1. Bint

    Alles zal duidelijk worden voor allen hangende het onderzoek, Heer Rozenwater. Vermoedelijk staat de stijf(koppig)heid van APD noch DSR garant voor de rest van hun onderdelen.

    Like

  2. Indra

    Een hijtje in plaats van een ikje, maar wel heel subtiel, al of niet verzonnen. Ik vrees dat mijn kinderen de term “verslinden” moeten opzoeken. Toch maar eens vragen…

    Like

  3. Thaddeus Plomp

    De Peter van Straaten-kalender is waarschijnlijk het pikantste dat Heer Rozenwater durf aan te schaffen bij de kiosk.

    Van de Playboy met Vanessa heeft hij destijds maar afgezien na een aanval van hyperventilatie.

    Like

  4. Indra

    Hm, “op de bakkerswinkel instap”…alsof het een persoon is.

    Annette hoeft nog niet naar Schoonenberg of Beter Horen. Als je zo’n lange, gemompelde zin, zo goed verstaat…

    Like

  5. Thaddeus Plomp

    Ah, je mag hier dus toch reageren op het Ik-je!

    Het was zo rustig de laatste tijd dat Thaddeus Plomp dacht dat de ‘wijkplaats’ slechts bedoeld was om het Ik-je te plaatsen.

    Nu de blogbaas nog niet heeft gemodereerd, lijkt het er -in alle voorzichtigheid- op dat besprekingen toch zijn toegestaan en dat is winst voor al wie het Ik-je een warm hart toedraagt.

    Like

  6. Thaddeus Plomp

    Wat denkt u, Heer Rozenwater? Zou die oude stuntelende heer een ‘mongooltje’ (dixit Uwedele) zijn dat nog bij zijn drie jaar jongere moeder thuis woont? Je hoort en ziet zulke aparte dingen tegenwoordig…

    Like

  7. Oom Piet

    Bij de buren maakt heerrozenwater ene huntelaar uit voor een lummel. Hier wordt meneer Plomp met dsr verward. Het moet niet gekker worden. Als HR zo doorgaat blijft meneer Plomp weg en dan wordt het weer saai.

    Like

    1. Bint

      Ja, HR, zo is dat! En Thaddeus doet nog wel zó z’n stinkende best om zich niet te verraden door de gruwelijke spelfouten die hij doorgaans pleegt te maken. Alleen spreken in de derde persoon kan ie niet laten. Maar voor de rest mag u best tevreden over hem zijn. 😉

      En Huntelaar heeft er toch maar mooi voor gezorgd dat Ajax won in de laatste minuut

      Geliked door 1 persoon

  8. tramlijnacht

    Mag ik hier eigenlijk reageren? Je buurman pronkt met mijn naam bij zijn reageerders en hij memoreert mij soms maar dat is erg laf als ik vervolgens niets kan plaatsen. Angstaap dat ie is.

    Like

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.