48 Responses

  1. Thaddeus Plomp

    Thaddeus Plomp vindt het mooi dat er nog iemand misschien wel de waarheid spreekt.

    Veel niet-dronken grote mensen zijn er zo allergisch voor dat ze meteen om inperking van de burgelijke vrijheden (van een ander uiteraard) beginnen te roepen als ze iets onwelgevalligs lezen- ook op dit blog.

    Like

    1. Bint

      De “waarheid minnende” Thaddeus loog nog geen week geleden over zijn DSR-identiteit, maar strooit nu weer elders met zijn misselijk makende, hem verradende glimlach-iconen.
      Arme heer Rozenwater: hij raakt dit akelige, kribbige, leugenachtige enkelbijtertje maar niet kwijt.
      En dan zo arrogant zijn om iemand een “verbeterde” versie van haar inzending te suggereren. Al wéér: Dikke LOL

      Geliked door 1 persoon

  2. Thaddeus Plomp

    Thaddeus Plomp is blij dat de zich ‘Bint’ noemende reageerder de ‘LOL’ kan inzien van eea.

    Hij herinnert zich nog als stille meelezer op een inmiddels verdwenen blog dat de reageerders elkander voortdurend de loef probeerden af te steken met kleine variaties op eerdere sterke inzendingen. En of er niet dan hartelijk gelachen werd wanneer een variant op een eerdere inzending tot winnaar werd uitgeroepen!

    Uiteraard werd de inzender van het origineel door iedereen als de morele winnaar beschouwd. Een pluim op je hoed was dat, een veer in je … !

    Like

  3. T. Ark

    Plomp is vast een aap die het achter in de mauwen heeft, een multitalent die heeft gezegd dat meerdere personen op een blog spelen moeilijk maar doenlijk is.
    En Dsr nadoen is een kluifje van een cent.

    Like

  4. Thaddeus Plomp

    Ach T. Ark, u spreekt met de stem der rede, maar wie neemt ze ter ore (om maar eens naar Genesis 4 en dan daarvan het 23-ste vers te spreken)?

    Derlui zullen straks nog zeggen dat Thaddeus Plomp niemand minder dan Lamech is, die ook in de derde persoon sprak.

    En voordat een ander erover begint: is u mij misschien?

    Like

  5. Thaddeus Plomp

    Fijn dat Heer Rozenwater Thaddeus Plomp eindelijk eens min of meer correct aanduidt. (De voorkeur gaat trouwens uit naar Th. P.). Hopelijk nemen andere reageerders, die soms zonder enige aanleiding een vijandige toon tegen Thaddeus Plomp aanslaan, daar een voorbeeld aan.

    Soms neemt Thaddeus Plomp snelle beslissingen, soms niet. Zolang het maar goede beslissingen zijn.

    Like

  6. Thaddeus Plomp

    Thaddeus Plomp komt hier niet om te roddelen over zijn evennaasten. Dat soort dingen moet Heer Rozenwater maar zelf aan De Schrijvende Rechter vragen.

    Thaddeus Plomp is verheugd dat zijn bijdragen en toon op waarde worden geschat. Moeilijk is het niet om op deze manier op te vallen, want met sommige van de reageerderessen hier wordt het al gauw, met permissie, een kakelend kippenhok.

    En die menssen kunnen dan meteen zo….zwaar op de hand uit de hoek komen, met veroordelingen en verdachtmakingen allerwege, slechts omdat je een eindje vrijblijvend met ze meedenkt!

    Een dergelijke geldingsdrang is zo weinig…. damesachtig. -vouwt zijn handen bezadigd om zijn buik-

    Like

    1. Thaddeus Plomp

      Thaddeus Plomp is op zijn beurt verheugd dat het kakelendekippetjescomittee niet elke dag vergadering heeft. Zo is het toch veel….prettiger?

      Een (zegge: 1) correctie trouwens, of eigenlijk twee:

      rust, reinheid en regelmaat (de drie R’s) is waarschijnlijk de klassieke drieslag waar Indra op doelt.
      een ouwelijke zeur is een Zebedeus. Bijna goed dus.

      Nederlands kan best lastig zijn, zeker wanneer je je aan niet-alledaagse uitdrukkingen waagt. -maakt welgemoedelijk ondersteunend handgebaar om uit te drukken dat het nu eenmaal zo is, maar dat de inspanning zeker wordt gewaardeerd-

      Like

      1. Bint

        Ik vind hem wel aandoenlijk, zoals hij zo z’n uiterste best doet om zich niet door zijn abominabele spelling te verraden. En dan, o gotspe, anderen aanspreken op een stijlfout.

        Glashard iets blijven ontkennen, terwijl je weet dat het een leugen is, getuigt alleen maar van diepe domheid. I did not have sexual relations etc. etc.
        Het lijkt me niet iets van deze laatste tijd.

        Maar, Rozenwater, denk om je hart. Die twee muppets zijn het niet waard om je druk over te maken.

        Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.