22 Responses

 1. Oei, wat een selectief citeren weer. Het is juist HR die met boter en suiker wordt ingemaakt en niet alleen door DSR. Ik moet toegeven, het is daar wel even zoeken naar de reacties die je aanhaalt en sommige dateren al van dagen geleden. Doe je ook nog wel iets anders?

  Like

 2. Eens. DSR is poeslief, doet overdreven zijn best op zijn oordeeltjes, bang als hij is dat het ook daar misgaat, na de debacles bij NRC, drasties, APDP en alhier. ’t Is een veelzeggende reeks van bans.

  Wel goed om te zien dat de ferme corrigerende tik resultaat heeft gehad. Zoals hij nu reageert zou hij natuurlijk op elke website welkom zijn. Maar het is nu te laat voor hem en hij zal vermoedelijk voor eeuwig veroordeeld zijn tot gekeuvel en het moeten lezen van nietszeggende babbelverhaaltjes over wandelingen met de hond.

  Like

   1. Tuurlijk gekkie, dit laat in een zin zien waar we het meest verschillend zijn (temidden van alle andere verschillen): het zoemen doe je met mensen van vlees en bloed, je ziet ze in hun huiskamer, hun familieleden, hun boekenkasten en schemerlampjes, hun aarzelende trekjes, ogen, trillingen met de mondhoeken, body language, alles wat een mens een mens maakt. De gekjes zijn gewoon leuke mensen, de een wat leuker dan de ander, maar er steekt geen kwaad in en we hebben heel veel gemeen.

    Het gehakketak en gesneer en geoordeel via blogs en pseudo’s is een spel. Denk je nu echt dat Wim de Bie in het echt zijn familie uitfoeterde? Denk je dat voetballers elkaar na de wedstrijd haten? Denk je dat Ilona mij in het echt, als ik bij haar voor de deur stond, zou negeren? Met DSR heb ik notabene vaak keigezellig geborreld!

    Jij kunt dat niet, niet erg, star en zo flexibel als een kluisdeur. En daarom kom je niet bij reünies, ben je poepnerveus voor zo’n zoemuurtje …. want dan kunnen we je zien! Vinden we je wel leuk? Waar ben je toch bang voor?

    Like

 3. Oh, HR blijkt bij allerlei reünies geweest te zijn voor mijn tijd. Wist ik niet. Bij deze dus gecorrigeerd. Erg? Nee, als je iets beweert dat achteraf niet juist lijkt te zijn, dan geef je dat gewoon toe. Je hebt het ook niet moedwillig gedaan toch?

  Mij staat in ieder geval een etentje bij in Amsterdam waarbij Spuit11, HumR, Goudhaantje en ondergetekende aanwezig waren en HR achteraf toegaf ons een hele tijd van een afstandje geobserveerd te hebben en toen met de staart tussen de benen is afgedropen. Erg? Nee. Wel heel bijzonder. Geef zoiets zonodig gewoon toe, zou mijn stelregel zijn.

  Voor de zoemuren, en die zijn recent en dat weet ik dus gewoon, kom je met smoesjes niet opdagen. Die allang kromgetrokken plaat over de IP-affaire (wat mij betreft allang afdoende behandeld en ook vergeven) is uiteraard een smoesje.

  En nee, ik neem het internetgehakketak tussen pseudoniemen niet serieus mee in mijn persoonlijke leven. Er is helemaal niemand op het hele wijde internet (uit de NRC, drasties, Vkblog, APDP en andere ikjesdiscussies) waarmee ik niet een genoeglijk borreluurtje of etentje zou kunnen doorbrengen. Niemand.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.