DGI Bingo II

dgibingo-ronde2-50.png

DGI-r2-11
DGI 6-6-2016

———————————————————-

luv-r2-13
Luvienna 6-6-2016

———————————————————-

anoniem-r2-13
Anoniem 6-6-2016

———————————————————-

touwtje-r2-13
Touwtje 6-6-2016

———————————————————-

bertie-r2-15
Bertie 6/6/2016

———————————————————-

XIA-r2-13
Xia 6-6–2016

———————————————————-

apie-r2-7
Apie 7-6-2016

Traceback: https://heerrozenwater.wordpress.com/heer-rozenwater-bingo/

142 Responses

 1. Nou, dat wordt wel lastig, HeRoWa. Bovendien: eerst stuw jij de verwachtingen op en vervolgens moeten wij daar cool en rustig mee omgaan! Maar ik realiseer me dat je waarschuwingen in mijn eigen belang zijn. Ik heb voor de zekerheid een checklistje opgesteld met dingen als: comfortabele, losse kleding klaarleggen, de site van de Pennsylvania Lottery geblokkeerd, sterke drank achter slot en grendel (sleutel elders onder beheer), dankwoord, speech en troostwoordjes voor de verliezers alvast opgeschreven – als het eenmaal zover is kan ik niet meer helder nadenken – familie en vrienden weggestuurd naar een zowel fysiek als digitaal onbereikbare plek.

  Zo. Ik ben er klaar voor.

  Like

 2. Met moeite, HeRoWa! Het heeft heel wat slikken en grimlachjes gevergd voordat ik het onvermijdelijke en onverbiddelijke accepteerde, maar ja een hartinval is ook weer zo wat. Nee, laat die onderzoekspapieren maar zitten, aan mijn lijf geen polonaise. Ook geen mayonaise. Handige tip trouwens, van dat zwemmen. Vraagje: dat gedeelte van na het denkbeeldige parkeren, dat is toch ook in gedachten, hè? Want de zee vind ik nog steeds wat koud.

  Like

   1. Luvienna

    Ik controleer me het apezuur maar daar raken de cijfertjes niet van onder de indruk. Geen enkele verschiet van kleur. 😦

    Like

 3. Luvienna

  52, 53… wat is het nou, bingobaas?

  Als je toch wat moet aanpassen, maak er dan maar 54 van; dat is een logische opvolger en staat bovendien op mijn papiertje. 🙂

  Like

   1. Luvienna

    Komt dat even goed uit! Ik heb al zo’n VOG. Kostte wat geld, vooral dat omkopen, maar is verhipte handig om te hebben. 🙂

    Like

 4. Luvienna

  Wacht even, HeRoWa, ben ik dan uitgesloten van deelneming? Want dan gaat het feest mooi niet door (al klinken die feesten en partijen bijzonder aanlokkelijk, moet ik toegeven).

  Like

 5. Van harte gefeliciteerd Luvienna! Als ik me niet vergis heb je ook zo’n mooie waardebon gewonnen of er moet achter de schermen een nieuwe prijs bedacht zijn…
  Misschien worden de prijzen nog leuker (kan het me haast niet voorstellen) als de DCI bingo volledig is overgegaan naar de Luvienna bingo. Hopelijk krijgen we daar snel duidelijkheid over…in ieder geval voor de volgende bingo van start gaat…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.