29 Responses

    1. Bint

      Iemand fout verbeteren getuigt wel van de allergrootste onnozelheid 😉

      Bint bedoelde wel degelijk “complementair” in de zin van “aanvullend, volledig makend”

      Een ander beschuldigen van vliegen afvangen en dan ook nog zelf op zo’n domme wijze een ander denken te corrigeren. Thaddeus toch!

      Geliked door 1 persoon

  1. Thaddeus Plomp

    Thaddeus Plomp had in de leesmap, het zal de Nieuwe Revue geweest zijn, iets gelezen over ‘trollen’, elkaar een beetje plagen op het internet.

    Aangezien Bint Thaddeus Plomp nog wel eens op de hak probeert te nemen, dacht Thaddeus Plomp misschien nu zelf maar eens iets uit te proberen.

    Het valt het eerlijk gezegd niet tegen, want Bint vliegt er volop in. En Heer Rozenwater bemoeide zich er ook nog mee! ‘Bedankt voor het komen en een goede reis terug’ zeiden we dan vroeger.

    Maar nu is het wel weer mooi geweest. Er is nog meer te doen dan maar wat computeren.

    Like

  2. Thaddeus Plomp

    ’t zal vast onnozel zijn, Thaddeus Plomp kent de weg van de slang op het rotspad niet. Maar hij neemt de vrijheid jullie reactie maar complementair op te vatten, ten teken dat het plaagstootje doel heeft getroffen.

    Laat Thaddeus Plomp jelui verzekeren dat zijn monkelende voetgebaar er bepaald niet minder op is geworden.

    Like

      1. Thaddeus Plomp

        De moeder van Bartje zei al: ‘Doet zo a’j zegg’n, dan lieg ie niet’. En nu zegt Thaddeus Plomp het tot Heer Rozenwater – met een verfijndere dictie, dat spreekt.

        Like

    1. Bint

      Bint had niet verwacht dat de man, die al ruim 10 jaar volhardt in de meest gruwelijke spelfouten en geen voltooid deelwoord kan onderscheiden van een stam +t -vorm, zijn fout zou toegeven, maar dat hij zich met zo’n onnozele smoes (plaagstootje!) zo belachelijk zou maken, dat slaat werkelijk alles! Bint wenst hem heel veel succes in zijn werk en sluit hiermee af in de hoop het monkelmannetje een nog grotere afgang te besparen…

      Like

  3. Thaddeus Plomp

    Bedankt, Bint!

    Thaddeus Plomp wenst Bint veel succes om te volharden in het voornemen eea af te sluiten.

    Maar Thaddeus Plomp durft er wel een fles Beerenburg op te zetten dat we eerder vroeger dan later terug zulen horen van deze relaxte pensionadus.

    Like

  4. Thaddeus Plomp

    Thaddeus Plomp wacht maar gewoon af wat Bint ervan zegt. Of is Heer Rozenwater hem soms?

    En ieder z’n eigen gif, zegt Thaddeus Plomp altijd maar toujours. Als je daarover gaat redetwisten is het einde zoek.

    Like

      1. Bint

        Heer Rozenwater, wat doet u nu?! Nu denkt dat borstklopperige monkelmannetje ook nog dat hij gelijk heeft. En hij kan tegen een grapje, de ouwe ziel! Of wilde u Bint toch nog tot een reactie verleiden? Hij had zich net zo verstandig teruggetrokken… 😉

        Geliked door 1 persoon

  5. Thaddeus Plomp

    Guttemiemeltjes, wat een commotie rondom het persoontje van Thaddeus Plomp en de enkele woorden die hij in het midden heeft gebracht…. Dat was toch werkelijk de bedoeling niet. -maakt onbedoelende wenkbrauwophaling-

    Like

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.