41 Responses

 1. De Schrijvende Rechter

  Voor HR’s doen een allermeegaandste reactie. Goed! Maar enfin, je hebt L. en hebt de rest. Is gewoon zo.

  HR, waarom maak je niet even een overzichtje van alle koppen, chronologisch onder elkaar? En even de samenstellende delen tussen haajes vermelden in geval van een comninatiekopje.

  Like

 2. Arno Niempjes

  Ik nomineer alle koppen van Letterzetter, niks van Ad Hok (teveel een pleaser), niks van Ilona (die alleen maar oma-koppen inzendt), niks van Luvienna (volstrekt fantasieloos, moet zij zich altijd voor generen), niks van Hannah (reageert alleen als een dom blondje), Bertje — niks memorabels, sorry, DSR – ach, hij nomineert zijn eigen koppen wel, en al helemaal geen combinatiekoppen van blogbaas HR. Ben ik iemand vergeten?

  Like

 3. Bertje
   1. De Schrijvende Rechter

    Hoeveel vakjes er aan te vinken zijn, is geen technische maar een inhoudelijke vraag.Daar komt politicologie bij kijken, stemmethodieken en hun gevolgen.

    Heb jij daar ook voor gestudeerd, HR?

    Blijf jij inderdaad maar liever benedendeks, een beetje de schanieren smeren enzo, trollen buiten de deur houden en beperk je verder tot bedankjes voor het meewerken dan wel vriendelijke toelichting, eventueel met excuses voor de onduidelijkheid.

    Like

   1. De Schrijvende Rechter

    Je wekte de indruk door het woordje ‘nu’ dat de mogelijkheid om meerdere kopjes te kunnen kiezen tijdens het verkiezingen was toegevoegd. Verkiezingen gedijen bij vertrouwen; jouw onduidelijke communicaties ondermijnd dat. De beurs zou er van onderuit kunnen gaan.

    In nauw overleg? Met wie? Het is in tegenstelling tot de RvhJ-verkiezing, waar alles zich in het openbaar afspeelt. maar een schimmige bedoening. Zo zie je maar weer wat voor verschil de organisator, i.t.t. de technische staf, maakt

    Like

   2. De Schrijvende Rechter

    Komt tijd, komt raad. DSR bevalt het zo wel. Volgend jaar gewoon weer.

    Niet zo bits, HR, met je ‘not your business’. Je begon er zelf over. Je bent toch altijd zo voor openheid? Enfin, je laat je weer, net als het hele jaar, kennen als een snel aangebrande en bitse blogbaas. Je mag blij zijn met zoveel aardige reageerders die het desondanks toch maar met je uithouden!

    Wat zit er dit jaar in ons kerstpakket?

    Like

 4. Arno Niempjes

  (Aankomende) Dictatoren der wereld, let op: “Direct na het activeren van een poll moet er soms iets worden aangepast (desnoods met een reset) want het blijft mensenwerk.

  @DSR: “Ik ga het in elk geval niet mer voor je doen.” Oeioeioei, deze RvhJ-verkiezing is je laatste kans ooit om (ongedeeld) als eerste te eindigen. Spannend!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.