48 Responses

 1. Bint

  “Dat gekat over de blog van de buren heeft pawi overgeslagen, vermeldt ze hedenochtend aan APD. En gelijk heeft ze…

  De uitingen van APD nemen allengs steeds vreemdere vormen aan: het afkraken van kop-inzendingen bij de buren (waar bemoeit janjurk zich mee!!), het slijmerige ophemelen van de inzending van de gelukkig wel neutrale Ad, men heeft er een steeds grotere teil voor nodig. Wat een frustraties blijken hieruit 😉

  Like

 2. Thaddeus Plomp

  ‘Wat gij niet wilt, dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet’. Die woorden lijken Thaddeus Plomp wel van toepassing op Heer Rozenwater.

  Waarom toch dat geklets over andermans blog? Wie schiet er iets mee op. De lezer zou nog denken dat er kennelijk hier niet te beleven valt.

  Like

  1. Bint

   Heeft Thaddeus Plomp ook APD aangesproken in dezelfde kloeke bewoordingen en onder zijn Buurblognaam? Bint meent zich te herinneren dat u daar samen met APD als twee suffe muppets zit te ouwenelen over dit blog!

   Like

   1. Thaddeus Plomp

    Thaddeus Plomp is geen habitue van het buurblog in kwestie. Anderen moeten daar het stokje maar overnemen.

    Bint heeft hopelijk een goede agenda gekocht aan het begin van het jaar; op haar herinneringen kan ze zich maar beter niet verlaten, zo meent Thaddeus Plomp.

    Like

   2. Bint

    Thaddeus liegt weer eens dat het gedrukt staat en aan Bint z’n geheugen mankeert niets, hoewel hij al jaren met pensioen is, net als Ad Hok.

    Geliked door 1 persoon

 3. Indra

  Mijn hemel, “belendend perceel”. Wat een ambtelijke/ brandweertaal. Graag nat houden, die handel!

  Ik woon in een industriegebied en als ik zie wat voor troep de sneeuw op mijn ramen heeft achtergelaten, zou ik mijn kinderen zeker niet adviseren ijspegels/sneeuw te eten

  Geliked door 1 persoon

   1. Bint

    Lijkt me een uitstekend idee, Heer Rozenwater, om Kuitenbijtertje Stookstra een poosje wat korter aan te lijnen. Me dunkt dat zijn “geestige” plaagstootjes naar de dames alhier nauwelijks gemist zullen worden.

    Geliked door 2 people

 4. Indra

  Mijn eerste impuls bij het lezen van dit “ikje”, was dat Marie-Francé Gielissen een BOA is, die er op gebrand was een groepje jongeren te corrigeren/bekeuren en hier een, naar zij zelf dacht, leuke anekdote aan over te houden.
  Maar voor hetzelfde geld ligt dit verhaaltje al jaren op de NRC-plank en is het bij gebrek aan beter maar eens afgedrukt. Wat een armoede!

  Geliked door 1 persoon

 5. Indra

  Die blauwe envelop bevat in dit stadium alleen nog maar het verzoek om aangifte te doen. De vervelende getallen komen meestal later, dus tot nader order blijft de postbode een held en mijn krantenmeisje idem dito. Aan deze temperaturen zal ik nooit wennen….

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.