Bloggers zijn narcisten en hun ego groeit evenredig aan de bezoekersaantallen

blogstatistiek

We weten het allemaal, bloggers zijn narcisten en hun ego groeit evenredig aan de bezoekersaantallen (in het najagen van die ijle schriele wind zijn ze vaak ook nog zo dom om views te verwarren met bezoekers, echt waar!). In bovenstaande plaatje ziet u de bezoekersaantallen per dag van míjn blog. Ik beloof u dat ik elke maandag die cijfers open en bloot zal publiceren, ook als die cijfers dramatisch teruglopen (en dat gaat zeker gebeuren). Nee, ik doe niet geheimzinnig over mijn bezoekersstatistieken (zoals ander blogbazen die blijkbaar iets te verbergen hebben dat wél doen).

In hetzelfde verband, er is toch niets gênanter dan een blogbaas die bezoekers probeert te paaien met zolen-likkende-mooipraterij? Mocht u mij daar ooit op betrappen, laat het me alsjeblieft weten. Ik verzeker u, ik zal nóóit een kopje gunnen aan een medemargeblogger puur en alleen om zo´n medemargeblogger aan me te binden. Als dat gebeurt hang dan direct bij mij aan de bel en klingel luid. In een wereld waar we alleen aandacht geven om aandacht te krijgen wil toch niemand verkeren? Ik niet in ieder geval.

U moet weten, dit blog is uit nood geboren. Van mij had het niet gehoeven, echt niet. Jaren had ik een heel aardig kunstrubriekje op een aangrenzend blog en daar voelde ik me prima bij. Ik ben namelijk niet zo’n egomaniak. Maar de blogbaas van dat belendende blog kon, als een opmerking hem niet zinde, mijn kunsthoekje zomaar dichtgooien. Daarnaast wilde die blogbaas me niet eens schrijfrechten geven, let wel, schrijfrechten op mijn eigen kunstrubriek! Met zo’n man valt toch niet samen te werken? Zegt u nu zelf, wat kon ik anders doen dan een eigen bescheiden blog opzetten?

De bezoekers van dit blog zijn inderdaad een bijzonder allegaartje, veelal weggepest op andere blogs, een beetje dom, een beetje raar, met een paar geniale autisten maar we houden wél van elkaar. Kijk, dat kunnen ze niet zeggen van zo’n blog met dat elitaire ‘ons kent ons’ NRC publiek. Gunt elkaar het licht in de ogen niet, getverdemme, daar wil je toch niet bij horen?

Mocht u overigens nog ergens een leuk spannend verhaal hebben liggen dan wil ik dat best hier op dit blog publiceren, met leuke plaatjes en zo. Ja hoor, net zo makkelijk. 🙂

 

12 Responses

  1. Tsja…een duidelijk verhaal wat een ieder (dom of intelligent) al lang had kunnen zien aankomen…
    Neemt niet weg dat het best wel jammer is dat het allemaal zo moet gaan…
    Sterkte in ieder geval met het verwerken van deze teleurstelling Heer Rozenwater!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.