Eindelijk beschikbaar, De Grote Apie/DSR/HR Persoonlijkheidstest!

Ontdek jezelf!

Ontdek de verrassende waarheid over jouw persoonlijkheid! Zie direct je gratis testresultaat. Het duurt minder dan 3 minuten. Hier de link naar de Apie/DSR/HR Persoonlijkheidstest

Maar wel eerlijk antwoorden hoor (zelfs wanneer het antwoord je niet aanstaat).

De Apie/DSR/HR Persoonlijkheidstest is een gratis persoonlijkheidstest zonder registratie!

Met deze gratis persoonlijkheidstest leer je jezelf weer een klein beetje beter kennen. Het beter kennen van je eigen persoonlijkheid en competenties kan je meer zelfbewustzijn en zelfvertrouwen geven. Je weet dan namelijk hoe je in elkaar zit en wat daarvan de voordelen en nadelen zijn. Hiermee kun je zelf dan rekening houden bij welke activiteiten je doet en hoe je samenwerkt met anderen.

Hier nogmaals de link naar de Apie/DSR/HR Persoonlijkheidstest. Klik er nou maar op, je zult er geen spijt van krijgen.

Maar wel eerlijk antwoorden hoor (zelfs wanneer het antwoord je niet aanstaat).

20 Responses

 1. Henk

  Hehehehe, ik blijk voor bijna 59% een HR persoonlijkheid te hebben. Ik miste alleen een cultuurvraag, iets over literatuur, kunst, in de test. En sport ook trouwens.

  Like

 2. Touwtje

  Tsja ook ik kan helaas niet meedoen, ben nl net bezig met een irl. proces gebaseerd op het boek: “Een nieuwe wereld” alwaar het ego flink onder de loupe wordt genomen, dit alles in samenhang met mijn bijna afgeronde studie TDM waarvan ik verwacht dat alles mij tot een beter functionerend mens zal maken…
  Uw aangeboden test komt dus even te vroeg voor mij Heer Rozen…etc.
  Nietemin wil ik alle deelnemers heel veel succes toewensen en wat de uitkomst ook is maak u er niet al te druk om…

  Like

   1. Touwtje

    Meent u dat nu Heer Rozenwater want als dat zo is dan moet ik toch echt aan de slag met mijn persoonlijkheid, overigens heb ik het nooit druk hoor, die tijd ligt ver achter me…

    Werken aan en investeren in mezelf is het enige belangrijke wat ik kan bedenken en daar is mi. niets mis mee, ik denk dat dat misschien wel voor meer mensen goed zou zijn…

    Voor de rest geen belangrijke dingen/zaken en ook hoeft er niemand in mij te investeren dus ik vraag me in alle oprechtheid af hoe u daar nu zo op bent gekomen… Heeft u misschien de test voor mij ingevuld vraag ik me af want dat zou een hoop verklaren…

    Hopelijk schijnt u nog even wat licht op uw vooronderstellingen zodat ik weet waar ik nog wat kan bijschaven…
    Slaap lekker straks!

    Like

 3. Hertje

  Hertje neemt afstand van deze test, en zoals hierboven beschreven: DSR ook. Apiedapie zal het een zorg zijn.
  Hertje waarschuwt de vrouwelijke deelnemers: dit is een test van Heer Rozenwater zelf, en van niemand anders.Hij omringt zich met wat coryfeeën van weleer.

  Zodra het over geslachtsdelen gaat wordt er gescrubd en gewreven, gaat het omdoen van condooms moeizaam en wordt er gedroomd van warmte en nattigheid. Geen enkele vrouwvriendelijke vraag. Haak af, of begin er niet aan, meisjes/ vrouwen.

  Like

 4. Luvienna

  O jee, weet je wel zeker dat die test wetenschappelijk verantwoord is, HeRoWa? Ik kon er nl. uit als een Apiedapie-type. Kanniewaar zijn.

  Enne… die test is wel heel erg op jongetjesgericht, hè? Ik doe verhipte weinig met een lid (behalve van de tennisclub).

  Liked by 1 persoon

 5. Touwtje

  Beste Touwtje, nee ik meende het niet! Het was me te doen om het apiedapieplagerijtje. Alsjeblieft, gun me dat pleziertje.

  Ah gelukkig maar Heer Rozenwater, ik was al op zoek naar een persoonlijkheids make-over want zo zou ik echt niet verder willen in dit leven, schrok me rot van de bedragen, ik zou er jaren voor moeten sparen en ik weet niet of ik dat wel zou trekken…

  Natuurlijk gun ik u uw pleziertjes maar als het even kan niet over mijn rug daar ik die in het verleden een paar keer gebroken heb, gelukkig gaat het dankzij een voorste spondylodese wel weer enigszins maar het blijft een gevoelige plek kan ik u vertellen…

  Nog een fijne avond allemaal en slaap lekker straks of wanneer u zin heeft…!

  Liked by 1 persoon

bij gebrek aan brood eet men korstjes van pasteien

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.