Afsluiting Herfstgasten DSR

Vandaag moeten we met pijn in ons hart afscheid nemen van de Eerste Herfstgast Aller Tijden, DSR. Toch een historisch moment.

Voor ronkende praatjes bij officiële gelegenheden moet je niet bij mij zijn, daar zijn andere blogbazen veel en veel beter in maar ik zal toch proberen een gepast dankwoord uit te spreken:

Hartelijke dank DSR voor je zeer welwillende medewerking. Ik heb intens genoten van je mooie fragmenten. Dat genieten zal misschien niet voor iedereen gelden maar ach, je bent nooit een allemansvriendje geweest. Daarom waardeert iedereen je ook zo. Nu ik je toch bedank, hoe zit het met je verhalen, heb je ze nog in goede staat ontvangen? Die  verhalen mogen zich hier zoals je weet op een prominente plaats verheugen en je behoudt natuurlijk volledige zeggenschap.

Als je nu eens een WordPress login aanmaakt (kies voor  signup for just a username) kun je contributor-rechten krijgen. Gemak dient de mens. Vraag maar aan Lummel en Luvienna.

Over Luvienna gesproken, kijk eens op de nieuwe Herfstgastenpagina. Daar wordt de tweede Herfstgast van dit seizoen verwelkomt. Ja, het gaat hard.

Wat heeft indruk gemaakt op de Luvienna in haar kleuterjaren? We mogen aannemen dat ze met een fragment uit haar jeugd zal beginnen. Spannend!

5 Responses

  1. De Schrijvende Rechter

    Dank voor de goede woorden. DSR vindt z’n eigen optreden als Herfstgast wat flets, maar achteraf gezien kwam het met de tijd e.d. niet zo goed uit.

    De volgende Herfstgast wenst DSR veel succes toe, en een wat ontvankelijker publiek.

    En mocht DSR het alsnog op de heupen krijgen, dan gastert hij hier gewoon vrolijk verder. Er is nog veel ongeziens.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.