Statistieken week 41

statshrblogweek41

Deze statistieken worden u gebracht door… hier wilde ik zomaar opeens mijn echte naam invullen. Vreemd hé? Boeiend hoe de menselijke geest functioneert. Waar komt die gekkigheid opeens vandaan vraag je je dan af.

Afijn, laten we ons liever op de statistieken richten. Zoals u zelf met uw eigen ogen kunt aanschouwen loopt het allemaal zijn doodgemoedereerde gangetje. We verwachten daarbij wel een lichte inzinking zo naar de feestdagen toe maar alsjeblieft geen paniek lieve mensen. Na de feestdagen komt er weer een opleving. Leuk nieuws toch?

De tweede Herfstgast doet het net als de eerste Herfstgast rustig aan maar ook dat is in de geest van dit blog. We houden hier namelijk van kalmte, niet dat opgejaagde. ’s Middags een tukje doen, daarna een kopje thee met een koekje erbij. De klok tikt en we kijken naar de schaduwen op het behang.

Onze Luvienna-bingo bereikt overigens zeer spoedig een climax. Binnen een paar weken zal de nieuwe winnaar bekend zijn. Ja, het gaat hard, te hard voor sommigen.

bij gebrek aan brood eet men korstjes van pasteien

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.