9 Responses

 1. Henk

  Bas van Vueren ‘vindt het wel schattig, ergens’ brrrrrrrrrrr, wat een enge man is dat ook, met z’n schattig en met z’n icoontjes, brrrrrr, bah, Bas, ksssst, wegwese, anders wordt er misschien op je gespuugd, en dat is keivervelend.

  Like

 2. Annie Niem

  Groene redding

  Bomen zouden de CO2-uitstoot te lijf kunnen gaan. Maar ze bieden meer levensreddende voordelen, zo werd mij deze herfstige zondag overduidelijk.
  Ik zit in de voorkamer als de steiger – die door de aannemer driehoog tegen onze voorgevel is neergezet – bij een enorme windstoot omvalt. Na wat vervaarlijk heen en weer gezwiep, komt hij in delen in onze voortuin tot rust. Buren, brandweerlieden en de toegesnelde aannemer constateren dat de steigerdelen vast liggen en verder geen schade zullen aanrichten.
  Zij bevestigen daarmee wat ik al voelde: gered door de glansmispel, de Japanse broodboom en de taxushaag.

  Arita Immerzeel

  Bas van Vuren schreef:
  november 24, 2016 om 16:35

  Tja, ik weet echt niet wat Arita hiermee beoogde. Ze zag een boom omvallen tijdens een herfststorm en ze ontsnapte aan de dood. Ik ben heel erg blij voor haar, maar er zijn er nog een stuk of wat miljoen die niet onder die boom terecht gekomen zijn. Ik ben geen familie Arita, zet dit op je Facebook.

  Geweldig ook die inleiding, over die CO2 en zo, je hebt er vast heel wat voor gelezen. Maar heb je de handleiding voor ikjes niet gevonden?Geen beschouwingen willen we maar anekdotes. In een ultrakort format zodat alleen de kern van de belevenis overblijft, da’s een kunst. Da’s strepen. En kritisch naar jezelf kijken, is deze anekdote op zich het waard om in te sturen …

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.