Blogbaas verbreekt belofte…

statshrblogmaand10

Ja, elke maandag zou ik hier de bezoekersstatistieken publiceren maar vorige maandag is het er helaas niet van gekomen. Het noodlot diende zich aan en deed me de ondraaglijke lichtheid van het bestaan beseffen. Een belofte doet er dan niet toe. De AVV heb ik overigens wel steeds trouw geplaatst. Een restant van plichtsbesef en dat is bemoedigend.

Waarschijnlijk ga ik vanaf vandaag een maandoverzicht plaatsen maar dat weet ik nog niet zeker.

Wat ik wel zeker weet: de Ikjes Wijkplaats is vanaf vandaag opgeheven. Ooit ingesteld voor DSR maar hij maakt er nauwelijks gebruik van. Dat kan natuurlijk, als je geen inspiratie hebt, heb je geen inspiratie. DSR wilde hier ook zijn verhalen publiceren maar daarna is er niets meer van hem vernomen. Waarschijnlijk is hij van gedachten veranderd na de teleurstellende feedback op zijn Herfstgast-fragmenten.  Ook dat is mogelijk, even goede vrienden. Ik lig er in elk geval niet wakker van.

Voor dergelijke initiatieven heb je waarschijnlijk tenminste een man of drie nodig die elkaar goed gezind zijn, reageren op elkaars verhalen. Dat is dan ook meteen het gevaar: ik prijs jouw verhaal de hemel in als jij mijn verhaal de hemel in prijst (zelfs DSR heb ik weleens in die val zien trappen). Verhalen van vrienden (door die vrienden geschreven) lees ik bij voorkeur niet. Steeds voel ik de druk: je moet dit verhaal mooi vinden, je moet dit verhaal mooi vinden. Gestoord maar wat doe je eraan.

9 november krijgen we de nieuwe Herfstgast. Op mijn lijstje staat Ad Hok als derde gast. Ik zal hem nog wel even een uitnodiging moeten sturen. Staat in mijn agenda!

Dan als laatste de Luvienna-bingo. Heading for a climax, zouden de Engelsen zeggen. Zodra de winnaar bekend is wordt de bingo stopgezet vanwege de wettelijk vereiste winterstop. Ter voorkomen van gokverslaving weet u wel. 26 maart 2017 gaan we weer vrolijk verder. Help me daar wel aan herinneren, ik ben nogal vergeetachtig de laatste tijd.

 

 

 

 

5 Responses

 1. Luvienna

  Verbroken beloftes geven sneu aan het verhaal van het leven, net als conflict en tegenslag. Ik vind het prijzenswaardig dat je er nog een dagelijkse AVV uit wist te persen, ondanks die ondraaglijke lichtheid.

  Like

 2. bookmarkmijnboek

  Waarom ik steevast ergens in de nacht op dit BLOG beland weet alleen de BlogGod. Maar ik houd mijn snavel.
  Het heeft iig te maken met weltevreden neerzijgen op het sedert kort aangeschafte logeerbed welk blij de illusie geeft er nog wel eens op uit te gaan.
  En dan altzheimermuziek van van Groenewoud bij de koop toe, wat zijn halve slaappillen toch geweldig. Nu nemen we de rest. En slapen met die geit, hoop ik.

  Ik kom eraan meneer, blijf nog even bij ons!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.