Bertje glorieuze winnaar Luvienna-bingo!

Na een maandenlange strijd wist de immer bescheiden Bertje de felbegeerde VK-coupon voor de neus van de andere deelnemers weg te kapen. Iedereen zat er doorheen. Bingo was al minstens twee weken eerder gevallen maar alleen Bertje was alert genoeg om tijdig te reageren. Nog geen twee uur nadat het beslissende nummer 60 was gevallen schalde Bertje zijn welluidende bingo! over de site. Niemand die hem toen nog zijn prijs kon afpakken en wie zou dat ook willen? Bertje is alom geliefd, mocht er een Reageerder van het Jaar verkiezing komen (er zijn verzoeken daaromtrent vernam ik van HR) zal Bertje ongetwijfeld zeer hoge ogen gooien. Zeker als de twee vorige winnaars (DSR en HR) zelve van mededinging zullen afzien.

We gaan nu over naar de officiële prijsuitreikingsceremonie. Als naamgever van de  Luvienna-bingo is het mij een bijzonder grote eer de waardevolle VK-coupon te overhandigen aan… wie anders dan…. Bertje!!!!!

vk-coupon-Bertje.png

Bertje, gefeliciteerd en doe er je voordeel mee.

Zoals eerder aangekondigd: zodra de winnaar bekend is wordt de bingo stopgezet vanwege de wettelijk vereiste winterstop. 26 maart 2017 gaat het hier weer vrolijk verder. Help HR daar wel even aan herinneren, hij is nogal vergeetachtig de laatste tijd.

23 Responses

 1. Bertje

  Dank Luv, voor die prachtige laudatio!

  Mijn mededingers waren zonder uitzondering allemaal sterspelers, maar ze zaten er inderdaad doorheen, de wekenlange spanning was hen teveel geworden. Dan is het zaak je koppie koel te houden en rustig je kans af te wachten, en dat deed ik dus. Jippie!!!

  Dank ook voor de waardevolle VK-coupon (was niet nodig geweest, de eer is genoeg, en nog wat andere huichelachtige woorden waar ik nu niet op kan komen), ik zal hem goed gebruiken.

  Geliked door 1 persoon

 2. De Schrijvende Rechter

  Niet eerlijk! Hertelling!

  Alles wordt voorgekauwd door HR, we hoeven zelfs de vakjes niet in te vullen. Daaruit blijkt dat een bingo op een namens DSR door HR ingevulde kaart automatisch & van rechtswege in een bingo resulteert zodra zich dit voordoet.

  Kom maar op met dat bonnetje – en een bloemetje (of nog liever eeh rookworst) voor de schrik. Wat zullen we nou krijgen zeg…

  Like

  1. Het is overduidelijk dat DSR zich op geen enkele manier verdiept heeft in de bingo-regels. Nee, alles wordt níet “voorgekauwd”. Het invullen van de vakjes is een service ten behoeve van de deelnemers. Meermalen is de deelnemers op het hart gedrukt de kaarten en de cijfertjes goed te controleren want het is en blijft mensenwerk.

   Veel erger is DSR zijn veronderstelling dat vijf op een rij van rechtswege in een bingo moet resulteren. Nou ja zeg, het moet niet gekker worden, dat zou het hele spel ondergraven! Het is pas bingo als de deelnemer dit zelve constateert en daarbij ook luidkeels “bingo!” roept. Bertje en voorgaande winnaars hebben dat correct gedaan, dat er nog velen mogen volgen.

   DSR kan maar beter eerst eens goed de spelregels doorspitten voor hij volgend jaar (in de lente, niet in de herfst) een kaart aanvraagt.

   Like

 3. De Schrijvende Rechter

  Bertje als Reageerder van het Jaar lijkt DSR een bijzonder goed idee. Immers, wie het ene jaar wordt verkozen, wordt het andere jaar ongedwongen te gaan wieberen; DSR en HR zijn de treurige voorbeelden van hoe de hard het er aan toe kan gaan in de blogwwereld.

  Dus Bertje (die door niet de minste reageerders nog steeds als Rozenwater-spin-off wordt aangemerkt) voor Reageerder van het Jaar, superdepuik plan! De prijs bestaat dit jaar uit een teil pek en een zak veren, toe te dienen ten huize van de blogbaas, of als die al iets heeft staan bij DSR in de bijkeuken. Zorg maar de je kunstbonnetje niet beschadigd raakt.

  Like

  1. Henk

   hoe de hard het er aan toe kan gaan in de blogwwereld kuch dsr, blogwereld, kom kom, maak het niet groter dan het is: het blogje van apie en het blog van Heer Rozenwater, en vooruit, het doodsstuipje van drasties. Maar om dan gelijk te spreken van blogwereld….., kom, neem eindelijk een leven.

   Like

  2. Bertje zal dan toch eerst die verkiezing moeten winnen. Wie zetten we op de lijst? Moeten de buren er bij betrokken worden?

   Petje af overigens voor de inzet van Mopperkont, pawi en Klare Taal aldaar om de loop er een beetje in te houden. Een blog van niveau, absoluut.

   Like

 4. De Schrijvende Rechter

  Ja, dat zou DSR ook zeggen als hij in Bertje’s benauwde schoentjes stond. De volgende keer kan wel de herfst van 2017 zijn. Wraak, zo zegt men, is een gerecht dat beste koud kan worden opgediend. DSR voegt eraan toe dat gerechtigheid kokend heet moet worden geserveerd!

  Like

 5. De Schrijvende Rechter

  @HR
  Waarom zouden de buren er expliciet bij moeten worden betrokken? De deur staat hier toch open voor eenieder die er belang bij heeft? En het is net zo lekker rustig en gezellig (op dat bingonaaierijtje na dan).

  Een blog van niveau? Een waarheid als een koe. Alles heeft een niveau.

  Like

  1. @DSR, het vijvertje wordt dan wel heel klein, vooral als wij ons niet verkiesbaar stellen.

   “En het is net zo lekker rustig en gezellig”
   Een beetje al te rustig. Donderdag worden de bezoekersstatistieken van dit blog gepubliceerd en die zien er absoluut niet goed uit. Vergeleken met vorige maand een dramatische terugval van tenminste 30%. Catastrofaal!

   “Een blog van niveau? Een waarheid als een koe. Alles heeft een niveau.”
   Nou, de klassieke muziek van Mopperkont heeft toch echt wel niveau hoor. Je denkt toch niet dat ze wrestlemania-liefhebbers zijn? De blogmaster is natuurlijker wel heel ordinair, die zou het liefst elke dag een sexy dame op zijn blog zetten.

   Like

 6. De Schrijvende Rechter

  En er hoeft helemaal geen lijst te komen. Iedereen stuurt 1 (zegge: een) suggestie naar HR, die ze telt en tzt de uitslg bekend maakt, allemaal in goed vertrouwen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.