27 Responses

 1. Anoniem

  Kostelijk stukje tekst bij de buren weer: apie ziet een flits flitsen o.i.d. En de tekst suggereert dan een foto van die flits. Neuh, apie levert een statische, saaie, onduidelijke foto van een vogelbeest dat werkelijk alles kan zijn, zucht, check die credits, met copyrights proest dan.
  En toen gebeurde het, ik hoorde niet alleen op klaarlichte dag een nachtegaal oorverdovend zingen, maar ik zag ook een snelle flits voorbij flitsen. Jullie raden het al. Het was niet de torenvalk, ook wel bekend van het bidden, maar een heuse roodpootvalk en die zie je niet zoveel. Gelukkig had ik mijn BlackBerry paraat om er een mooie foto van te nemen. Photo “Roodpootvalk” © 2017 Bas van Vuren

  Like

 2. Gravatarmysterywoman

  Een van die anonieme kleuters hierboven is wel een vervelend zeikstraaltje aan het worden. Dominee Rozenwater moest maar eens een donderpreekje houden, dat ook op het schoolplein nog te horen is.

  Like

 3. De Schrijvende Rechter

  @HR
  Op zich is DSR het helemaal eens met je oproep, maar is het juist dat je deze slechts doet omdat e.e.a. breed gedragen wordt en niet vanwege het feit op zich dat het strijdig is met de hier geldende omgangsvormen?

  Like

   1. De Schrijvende Rechter

    Prettiger zal het zeker zijn, zolang het maar niet de enige of voornaamste reden is.

    Ach, omgangsvormen… je ziet elders zoveel gekkigheid. DSR beperkt zijn spreken maar tot eigen kring.

    Like

 4. Gravatarmysterywoman

  Het is een tongbreker, DSR, in dezelfde trant als Liesje leerde Lotje lopen langs de lange LIndenlaan. en de kat krabt de krullen van de trap. Er zijn er nog veel meer.

  Liked by 1 persoon

Weersverwachting dinsdag 13 november 2018 tot zaterdag 17 november 2018: Het blijft droog met regelmatig zonnige perioden. Aanvankelijk temperaturen boven normaal, geleidelijk dalend naar beneden normaal.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.