22 Responses

  1. Ad Hok

    Als jongetjes van een jaar of tien visten wij die kapotjes uit de Amstel en vulden ze met zoveel mogelijk water (zag er ongeveer zo uit als op de afbeelding van vandaag, maar dan zonder dat gore roze spul). Vervolgens gooiden we die dan op van bovenaf op de vlonder waar mensen lagen te zonnen. Dit alles speelde zich af bij de Berlagebrug. Ach ja, jongens waren we …

    Like

  2. Gravatarmysterywoman

    Heer Hok, dat “gore roze spul”, waarover u zo oneerbiedig spreekt, dat werd hierboven door Hannah gezien als Sediment van rozewater, hetgeen HR met een like waardeerde. Let dus op uw woorden. πŸ˜‰

    Liked by 1 persoon

Negeren en tot tien tellen werkt soms het beste...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s