38 Responses

   1. Ik zou het graag ook eens over een kopje van Anoniem zeggen. Maar het is pure bagger wat hij inzendt. Miepachtig vrij associëren op woordjes zonder meerwaarde. Jammer want ik gun hem best weleens een succesje. Hij doet elke dag weer zo enthousiast mee. Bijna alsof hij niet door heeft hoe er om hem gelachen wordt.

    Like

 1. Anoniem

  Miep? Heeft Bassie het nu hier over zijn ex? Het is bekend, hiijj is gescheiden, hij heeft een zoon. De scheiding is waarschijnlijk zijn schuld. Jammer, niet iedereen heeft succes in de liefde. Apie, vergeef je Miep!! Sterkte!!!</>

  Like

 2. Apieknapie

  Jammer dat apiedapie het zo over ons mam heeft. Miep, ik mag haar Miep noemen, lieve Miep, is altijd goed geweest voor Apie en voor mij. Dus waarom Apie (ons Miep vraagt zich in tranen af waarom hij zich inenen Basje noem, ik huil met ons mam mee). Wat doet apie op internet overdag en ’s avonds, waarom is hij weg? Snik.

  Like

Licht wisselvallig met vooral maandag enige tijd regen. Temperaturen dalend naar waarden rond het langjarig gemiddelde.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.