38 Responses

  1. De Schrijvende Rechter

    Pro-wrestling is eindelijk mainstream!

    Geeft veel reuring, maar gelukkig heeft DSR hier tijdens het Winteravondtelevisiekoffieuurtje dit typisch Amerikaanse fenomeen al eens grondig geduid.

    Ondertussen is de schijnheiligheid niet ver te zoeken. Obama deed voortdurend videograpjes, versjes etc en dat was allemaal jubel in de gloria, maar als Trump eens een gebbetje maakt, dan moet ie maar eens nodig aan de slag. Over smaak valt te twisten, maar hier is duidelijk sprake van meten met twee maten.

    Enfin, leve de wrestling!

    Like

      1. De Schrijvende Rechter

        Een briljante gimmick, juiste plaats en juiste tijd! Een waardige opvolger van de Straight Edge Society, waarin een geheelonthoudende vegan met een knokploeg het publiek in staat van beschuldiging stelde.

        Like

      2. Danny Boy

        DSR, hééérlijk, vooral zo vanaf 06m, “You are in denial.” Dank je. Jammer dat CM Punk geen politicus werd. Ook leuk van de clip is dat de blogbaas nog wat retorische trucjes van kan leren voor als-ie weer eens gaat moraliseren, haha.

        Like

      3. De Schrijvende Rechter

        @HR
        DSR verdedigt Trump helemaal niet, hoopt zelfs dat ie het jaar niet vol zal maken als president, maar hij is ook niet gesteld op eenzijdige berichtgeving.

        Like

  2. De Schrijvende Rechter

    Moejjenoeeenszien! De president van de VS ondergaat een stonecold stunner! Er zitten mensen in de gevangenis omdat ze hun evennaaste in een rolstoel of erger hebben geholpen met die move, maar The Donald laat ’t zonder vantevoren oefenen met zich doen. Wat een klasbak!

    Like

  3. Anoniem

    Als DSR een motivatie kan geven waarom hij twee zwetende, hijgende, kreunende mannenlijven wil zien die mekaar intiem beetpakken en mekaar overal grijpen en betasten….?

    Like

      1. Arno Niempjes

        HR, je kunt je kreet “Inderdaad, slaat nergens op maar wel lekker pakkend 🙂” beter bij je bio plaatsen.

        Like

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.