Liever een aandachtsorgeltje dan een drankorgel

20170809_134518

Engeltje staat op de leuning van de trap naar het orgel van de Grote kerk in Breda.

29 Responses

 1. .......het zou toch droog blijven.....?

  ..zal even op zich laten wachten , mijn doe-lijstje, zit niet zo veel speling in. Mijn andere lijstje, waarvan ik telkens vergeet, waarom ik dat lijstje maak, ligt verfrommeld inmiddels zich te vervelen. Hoeveel speling heb ik nodig? HR stelt zich obscuur op, houdt zich op de vlakte. Moet ik nu om het 1/2 uur komen kjken of die AVV al………het is niet anders…….

  Like

   1. Henk Verhoeven

    GMW, fijn dat u zich alsnog geprikkeld voelde. Er werd geen hatelijkheid bedoeld. Ook fijn dat het punt nu met een kwinkslag wordt afgedaan. PS: u doet aardig mee aan het gezelschapsspel; ik ben benieuwd voor welke mensen nog meer ik mag doorgaan.

    Like

   2. Gravatarmysterywoman

    Henk, ik ben bijna een jaar afwezig geweest, dus de wat actuelere reageerders op de site van Bas weet ik niet te benoemen. Maar zo te horen/lezen moet je ook een oudgediende zijn.
    En hoe lang de site van HR bestaat weet ik eigenlijk ook niet.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.