24 Responses

  1. Eens Indra. Het “ikje” voorzag in : Volgens mij……welaan dat raakt eens sleets. Is er iemand, die bedacht ik maak er een scherpe observatie over in woord & cijfer. Die stijl is zo statisch, nul, 3x niets creativiteit. Het zij zo. In het entertainment landschap wordt het wat voller. Ikjes doen soms denken aan: “och neen toch”……FB , Instagram bieden verstrooing, dat wereldwijd aanbod toont. Dan, raakt jouw observatie…..Jongelui, waar gaat dit over, ja dat herken ik, bij Van Vuren wordt ik tuureluurs, blijft deze draad over. Eens. Blijf zoeken naar dat . wat je boeit. Ik wens je een mooi weekend. Vergeet niet, als je tijd he, het Nederlandse hockey te volgen. Kan met een stream, of tv. Dag.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.