21 Responses

   1. Henk Verhoeven

    Niet uzelf overwaarderen, HR. De inzending was/is bedoeld om ú te inspireren, om uw preutse opvattingen eens te heroverwegen. Lees haar dan ook als: courtesane/geisha richt zich tot HR: O, Heer, komt tot mij!

    Like

 1. De Lachende Eend

  Wist niet dat ik zo vroeg zo grappig was. Hoor net dat mijn ene broer gaat trouwen en de andere broer in scheiding ligt. Dat houdt elkaar mooi in evenwicht. Hier en daar steken ook nog plukjes tweede leg en bijeengesprokkelde … had er net zo een mooi en zo heet het ook nog eens waarachtig, een samengesteld gezin, dat zocht ik. Opnieuw:

  Hier en daar steken (ook) nog plukjes tweede leg en restanten van een samengesteld gezin of twee, drie. Drie niet echt maar klinkt verdomd stoer. Wij, De Lachende Eend en de vreemd gaande Meerkoet Met Deuk zijn bewust kinderloos en vrolijk erbij.

  Er is veel aan ons verloren gegaan.

  Warm. Zaterdag. Moederdag.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.