34 Responses

  1. Indra

   schrijft DSR over Indra die niet met vakantie is maar al 10 dagen uit de roulatie ivm een ziekenhuisopname en operatie. Afwezigheid kennelijk niet opgemerkt, maar om mij dan nu van grafdansen te beschuldigen….iets met een pot en een ketel?

   Like

   1. hert

    Iedereen heeft je hier gemist, maar iedereen wacht in discretie af wat daarvan de reden zou zijn. Je kon wel dood zijn! Godsammekrake, maar dat is jou dus niet overkomen. Mooi zo.

    Het kon ook zijn dat je er de brui aan gaf, aan dat deelnemen aan Heer Rozenwaters blog, En dat je je rijmen voor jezelf hield. Of bij Bas Van Buren wilde plaatsen.

    Wees er maar trots op dat DSR je noemt. Mij is die eer nog niet te beurt gevallen.

    Like

 1. De Lachende Eend

  Ik had een ban bij tramlijnacht. Al kwam geloof ik de aap uit de mouw dat de man niet wist hoe hij iemand een ban kon geven dan wel opgeven. Afgeven. Weet ik het.
  Een OV verbod, schiet mij nu te binnen, wat grappig als je er zo naar kijkt. En tramlijnacht via hier en daar en dan nog wat zou Tim zijn en die is net als Indra? een grafdanser.
  Als het om mij ging zou ik een grote keel openscheuren en genoegdoening eisen maar dat zou ook, hier, nutteloos zijn, denk ik. Denk ik.

  Like

 2. De Schrijvende Rechter

  @L
  Nee hoor, ’t is een kort lijstje. Maar de reservelijst is ellenlang.

  @Indra
  Het laatste wat DSR van je vernam, is dat je er, zonder te reppen van ziekte en ziekenhuis, even tussenuit zou gaan. Om dat vervolgens de door DSR misdeelde zielepoot uit te hangen, is allesbehalve chique – maar dat staat een welgemeende wens tot beterschap natuurlijk niet in de weg.

  @hert
  Als je door DSR genoemd wilt worden, zou je kunnen beginnen met bijdragen die boven de middelmaat uitsteken. Maar uiteraard waardeert DSR je aanwezigheid – butts on seats zijn altijd welkom in de margeblogwereld.

  Like

  1. Indra

   @DSR

   Laat onverlet dat je exact dát deed waarvan je me indertijd en kortgeleden beschuldigde: praten over iemand die een poosje weg is, om wat voor reden dan ook. Had expres de reden niet vermeld om door onaangename types als jij niet voor vermeende zielepoot uitgemaakt te worden.
   Enfin, het was hier weer even leuk, totdat je verscheen. Dag.

   Liked by 2 people

 3. De Schrijvende Rechter

  @I
  DSR sprak niet over je, hij betrok je slechts in een kopsuggestie waar anderen, bv L. eerder, dan weer lichtvoetig, zo niet geamuseerd op reageerden. Geenszins een kwaadaardige sneer dus.

  DSR zou je nooit voor zielepoot hebben uitgemaakt, zulks is niet kies en zo interessant ben je nu ook weer niet, zodat je gejeremieer over sneren die niet hebben plaatsgevonden elke grond missen.

  @HR
  DSR denkt dat als puntje bij paaltje komt, het stil zal blijven qu grafdanserij, hooguit een enkele dronken vogeltjesdans op zaterdagavond.

  Dat gezegd zijnde, mochten er inderdaad mensen zijn die werkelijk een dansje zouden willen maken, dan moet je je vraag aan hen stellen. De motivatie zal voor iedereen verschillend zijn.

  Allicht een goed onderwerp voor zo’n poll van je?

  Like

 4. De Schrijvende Rechter

  @HR
  We hebben het in Utrecht nog gehad over de haat die DSR oproept. Samengevat: een scherpe blik, een scherp pennetje en een overmaat aan gelijk waar niet al te beschroomd over wordt gedaan, wekken de intense woede op van het grote leger der middelmatigen – dan wordt ’t al gauw voetjes van de vloer.

  Like

 5. De Schrijvende Rechter

  @HR
  DSR houdt er rekening dat mensen hem een onaangenaam persoon vinden, maar heeft tegelijk genoeg eigenliefde om niet te vinden dat dat ook zo is.

  DSR heeft nooit beweerd dat zijn Eindoordelen voor de eeuwigheid zijn. Honderd fans, duizend fans? Het doet er niet toe, eentje is genoeg, in dit geval nl. DSR zelve. -milde glimlachicoon-. DSR heeft, in tegenstelling tot bv. APD, geen roem in harde cijfers nodig om zich enigszins goed te voelen.

  Maar goed, jij hebt DSR meerdere malen in levende lijve meegemaakt. De online-DSR is slechts een uitvergroting van het origineel, en dat origineel vind jij toch zeker niet zo heel erg onaangenaam?

  Like

   1. De Schrijvende Rechter

    @HR

    De argumenten werden gewogen in het kader van een eventuele terugkeer, die totnutoe niet heeft plaatsgevonden. Dat geeft maar weer aan dat e.e.a. bepaald niet zwaar meeweegt. Bovendien betrekt een verstandig mens bij een dergelijke afweging alle factoren.
    Extra uitvergroting: ja, natuurlijk. En derhalve?

    -Mes op de keel
    Wie kaatst kan de bal verwachten. Jij verlangt dat DSR de donkere kanten van zijn personage onder ogen ziet – met, DSR citeert, een ‘serieus’ antwoord en geen kwinkslagen. Welnu, dan mag jij ook met de billen bloot. Jammer voor je, maar DSR is geen flagellant.

    Ja, moedig was je niet. Meegrinikken en jaknikken. Wat DSR van jou niet zo netjes vond waren die voortdurende versierpogingen richting L., die er duidelijk verlegen mee was. Uiteindelijk is ze de trein richting Zeeland ingevlucht.

    Miep was geen dame, hooguit een zeer geavanceerde trolbot.

    Like

 6. Oh, Hermans? Waar is reactant Pewi, ik verwees ooit naar werk van hem Nooit meer slapen , zij, (Pawi) toonde haar geestelijke diepgang, vond eerst bij Dracula & setting haar Begeerd Domein,

  Verder observeer ik bij dsr een zekere mate van gegraveerde ingenomenheid, gekoppeld aan een integraal afwezigheid van enige creativiteit, waardoor zijn woordjes, onverteerbare waarden krijgen. Ik haal niet eens de schouders op, Dsr? Skippen, er zijn vast bijdragen , die interessanter, creatiever, aangenamer zijn.

  Indra
  Welke de reden moge zijn voor je afwezigheid, veel sterkte . goede verzorging gewenst.

  Like

 7. De Schrijvende Rechter

  Hou die Anders maar in de gaten, want het begint weer. Straks stalkt ie weer continue reageerders.

  Hopelijk wordt er goed toezicht gehouden op z’n schimmige activiteiten in z’n Filipijnse zweethut.

  Like

 8. Luvienna

  @DSR Nou haal je toch een paar dingen door elkaar, rechtertje. Ik vluchtte niet en al helemaal niet in een trein naar Zeeland. Ik denk dat je een beetje in de war bent met de prank van HeRoWa, die je die Zeelandtrein als sneltrein naar Brussel heeft verkocht. Begrijpelijk dat je erin trapte; Roosje heeft je een beetje vals paniek aangepraat door te zeggen dat het de laatste trein was en dat die op het punt van vertrekken stond. Beetje misbruik van je goedgelovigheid. Foei, HeRoWa! /bestraffend kijkend icoontje/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.