28 Responses

 1. Henk Verhoeven

  Heer Rozenwater, probeer nu eens een keer geen fantasieloze inzending als winnend kopje te kiezen omdat je nu eenmaal een crush hebt op de ene of andere vrouw – zucht – Knipperdeplak dan maar je eigen bedenksel, ook al is dat knoeien met andermans werk ergerniswekkend. Als er niets naar je smaak is, dan kun je heus een keer geen kopje voor de AVV kiezen. Kan ik je dan des te meer om waarderen.

  Liked by 2 people

   1. Henk Verhoeven

    “Juist de relatieve willekeur van de keuze houdt bij iedereen de moed erin.” ?! Inzenders hoeven dus niet hun stinkendbest te doen omdat HR een kopje willekeurig kiest? Werp dan liever dobbelstenen, of leg tarotkaarten, bij het maken van uw keuze, HR.

    Like

  1. Henk Verhoeven

   Haha. Relatieve willekeur, is dat zoals in ‘een beetje zwanger’?

   Een werkdefinitie van ‘relatieve willekeur’ op dit blog: een AVV-kopje uitkiezen zoals het HR op dat moment toevallig uitkomt ook als er andere kopjes zijn die meer spitsvondig, innovatief, onvoorspelbaar of anderszins prikkelend zijn.

   Zit u ook bij andere jury’s, HR?

   Like

   1. Henk Verhoeven

    Ook in een kopje dat naar uw smaak er direct uitspringt herbergt zich willekeur wanneer dat kopje voor-de-hand-liggend, fantasieloos, generiek (het kopje kan dus bij vele AVVn worden ingezonden), niet tegen de tijd bestand (wie weet over bijvoorbeeld een jaar nog waar het kopje op sloeg) of anderszins niet prikkelend is. Afijn, ik wens u minder neiging tot scheefheid toe.

    Like

 2. Voorbijganger
  Oh, er zijn er , die niet alleen vastgeroest kleven aan een concept om een ikje te observeren, er wordt in het kader van creatieve nulstand soms een reclame motto van generaties her als kop aangeboden.

  HR , ik begrijp het wel, wil je deze rubriek draaiend houden je soms kop suggesties krijgt, die de kwaliteit van de site niet echt omhoog stuwen. Het zij zo.

  Hoe zou het met Indra zijn?
  Veel omringende warmte & genegenheid gewenst.

  Ik start mijn wolk,drijf langzaam naar Quo Vadis, allen een fraaie zaterdag gewenst.

  Niet vergeten US open 2017.org Bij de vrouwenfinale 2 debutanten. Veel plezier.

  Like

bij gebrek aan brood eet men korstjes van pasteien

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.