18 Responses

 1. De Schrijvende Rechter

  DSR is blij met de likes maar vraagt zich tegelijkertijd af of zijn kopsuggestie niet op vreselijk disrespectvolle wijze de spot drijft met de onze evennaasten in in het Verre Oosten, terwijl men van een Kunstblog bezoekend publiek Voortschrijdend Inzicht en Rijpen van Normen en Waarden zou mogen verwachten…

  Like

 2. Indra

  Wat een sombere benadering, DSR. Een probleem benoemen getuigt toch niet van disrespect? Ik ben in real life al genoeg met deze dingen bezig en vind het heerlijk om in dit kleine, onschuldige hoekje een beetje met taal en woordspelingen bezig te zijn op een ludieke manier.

  Liked by 1 persoon

 3. De Schrijvende Rechter

  @I
  DSR meende een pastiche te hebben gemaakt van hoe er op het buurblog wordt gereageerd op het gebodene in deze rubriek -er is zelfs gecopy-paste- maar kennelijk worden de preken van Fidelappie toch niet zo aandachtig gelezen -milde glimlachicoon-

  Like

   1. De Schrijvende Rechter

    Eventuele gewetensbezwaren zijn altijd vantevoren verdisconteerd in DSR’s reacties. Hij heeft het er maar druk mee.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.