27 Responses

 1. Nep-ik! Heb die foto’s vaak voorbij zien komen op internet.
  Een onscherp (gemaakte) foto van een lichtgevende bol tussen takken waarop het lijkt alsof het de maan is. En een tweede foto scherpgesteld waarop het logo te zien is.
  Heel flauw ikje dit.

  Liked by 1 persoon

 2. De Schrijvende Rechter

  Uit de ouwe doos: ‘Publikumsbeschimpfung!’. ‘Livar-varken’…..’lief varken’?
  En wie niet weet waarom een biologisch varken duurden is, leest waarschijnlijk nooit de krant waar men op geabonneerd is.
  Eindoordeel: 1 (zegge: een)

  Like

 3. Boer'nsmurf

  Gompdonder, wat is dat veur ’n gek zwien! D’r gruuj’t gien korrel hoar an, hoe ku’j doar now borstels van krieg’n? Dat kump now van al dat biejodologies gedram – a’j ‘ zwien’n niet alle daag’n vief pond rood vleis geev’n wurden ze tommit ielemoale kriegel.

  Et bint ummes niet veur niks vleisvark’ns! Hahaha!

  Liked by 1 persoon

 4. De Schrijvende Rechter

  Opnieuw een sof: een begin waarvan je denkt ‘waar gaat dat heen’, meeslepend geschreven om dan te eindigen met ‘Siri zei…’. Verrassend, maar bepaald niet aangenaam, een natte sneeuw-Ik-je.
  Eindoordeel: 4 (zegge: vier)

  Like

 5. De Schrijvende Rechter

  Het is en blijft de week van de leuke clous van schamel geschreven stukjes. Ook vandaag loopt het weer op houten poten. Neem nu dat “mijn moeder van de zus van mijn vader”, dat doet je toch pijn aan van alles en nog wat? Zeg toch gewoon ‘schoonzus’.

  En dan al die onnodige uitlegjes..de doos openmaken “om er een op te eten” (wat ze gelijk heeft, mevrouw is Koekiemonster niet en je stelt chocolaatjes doorgaans ook niet tentoon)…opbellen om te klagen “over de bonbons” (ja, waar anders over; je moet er trouwens maar tijd en zin in hebben om tegenvallende verjaardagscadeaus na te bellen), “en toen ze dat had doorgegeven” (ja allicht, d’r voor gaat een beetje moeilijk, daarom vroeg men er ook om). Enfin, het beeld is duidelijk.
  Eindoordeel: 5.5 (zegge: vijfeneenhalf)

  Like

 6. De Schrijvende Rechter

  Tsja, zo wordt de taalverloedering van geslacht tot geslacht doorgegeven. ‘Respectvol’ is geen goed, of althans foeilelijk, Nederlands – anglicistische popi-jopietaal, terwijl er zoveel fraaiere alterntieven voorhanden zijn.
  Eindoordeel: 4- (zegge: viermin)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.