8 Responses

  1. Een goede vriend vertelde onlangs: Ik was op bezoek thuis bij een zakelijke relatie toen ik onverwacht doch hevig gebruik moest maken van het toilet. Na gedane arbeid ontdekte ik te laat dat het wcpapier op was. Er stonden ook geen reserverollen dus de paniek sloeg toe… Gelukkig hing er een scheurkalender, dus de oplossing was gauw bedacht. Na zo’n 10 blaadjes bedacht ik me dat er nu wel een verkeerde datum op de kalender stond te pronken… enfin, ik stond op, draaide me om, spoelde door en zag daar 5 volle rollen wcpapier op een richel liggen… Gelukkig kon ik het bezoek snel afronden. Tegenwoordig kijk ik eerst goed om me heen of er voldoende voorraad is.

    Verhip, geen wcpapier!

    Liked by 1 persoon

Tegen de maan zien te pissen

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.