DSR zet zijn aanvalligste gezicht op


Ik schreef “Deze afbeelding zit al jaren in mijn bibliotheek. Ik wil er eindelijk eens vanaf. Bij het minste protest vervang ik ‘m wel voor een andere hoor.” Dat protest kwam er inderdaad en de AVV werd inderdaad vervangen door bovenstaande mandril maar vervolgens begon fervent vleeseter DSR te piepen, meent dat vegetariërs op dit blog worden voorgetrokken. Heeft ie natuurlijk gelijk in want de Heer heeft een welbehagen in vegetariërs want die hebben een small footprint on this earth.

Voorwaar, voorwaar, ik zeg u, eens zal de wolf met het lam verkeren, en de luipaard bij den geitenbok nederliggen; en het kalf, en de jonge leeuw, en het mestvee te zamen, en een klein jongske zal ze drijven.
De koe en de berin zullen te zamen weiden, haar jongen zullen te zamen nederliggen, en de leeuw zal stro eten, gelijk de os. Nou ja, een heel verhaal dus, lees het commentaar maar.

35 Responses

 1. De Schrijvende Rechter

  Protest? Er is een iemand geweest die baah-berk heeft gezegd en dat nog op uitnodiging van de blogbaas ook. Protest kun je krijgen, maar dan tegen je (zelf)censuur beleid.

  Waarom dit willekeurig toekennen van vetorecht op veganistische basis? Stel dat iemand straks over een hamburger valt, om BBQ-ende mensen? Verwijderen en afbalken? Wordt het hier soms een safe space oid?

  DSR ergert zich ook wel eens aan een afbeelding, maar geen haar op ’s blogbaas’ hoofd die er dan over denkt ’t te verwijderen, en terecht.

  Komop HR, doe eens niet zo slap en plaats gewoon die foto weer terug.

  Like

 2. Henk Hofman

  Dat tegelwerk herken ik wel uit slagerijen inuit mijn lang vervlogen jeugd. Rauw gehakt eten leverde je een lintworm op. Vermageringskuren waren in de handel niet verkrijgbaar wegens gebrek aan vraag..der potentiele consumenten.

  De prent zelve lijkt mij meer een zesje waard als uitwerking van een oefenopgave uit een cursus photoshop. hoofdstuk I, komend uit het persoonlijk archief van de redactie dezer blogsite, naar ik begreep.

  Alle begin is moeilijk en de aanhouder wint..

  Neen, veganist of vegetarier ben ik niet, en terecht lijkt mij, want mijn gebitsstructuur en darmhuishouding is evolutionair.afgestemd op omnifoor gedrag, en daarbij komt dat de evolutie tot homo sapiens of homo serpenti,dan wel -lupus in werking is getreden blijkens archeologische vondsten nadat onze verre voorouders vlees van botten gingen afschrapen en consumeren, hetwelk de roofdieren verzadigd als resten achterlieten.

  Like

 3. Luvienna

  Nou nou, alweer een kopje gewonnen, dank HeRoWa. Ik hoop dat DSR zich niet al te veel in zijn wiek geschoten voelt. Hij was ook al zo knorrig over het aanpassen van het plaatje.

  Like

 4. De Schrijvende Rechter

  HR, je bent een slappe zak. Zo gaat de lol van het reageren er wel van af.

  Laat je vooral ook goed op je nek zitten door APD met z’n juridische onzinpraatjes.

  Like

 5. De Schrijvende Rechter

  Het gaat niet om winst of verlies maar om de ruggegraatloze manier waarop je met die foto, en daarmee je reageerders, bent omgegaan. ‘Je dist je moer maar!’ zei de Osdorp Posse al.

  DSR sprak in algemene zin over de manier waarop je je door APD laat ringeloren. Komt voort uit dezelfde slapte.

  Ik zal kijken of 1 augustus kan.

  Like

 6. De Schrijvende Rechter

  DSR houdt ook zijn rug recht maar het ontbreekt hem niet aan flexibiliteit. Daarom een voorstel voor een eervol compromis: de mandril blijft als dagafbeelding gehandhaafd en tegelijkertijd worden de censuuvlekken op de grote foto van de varkensbaby verwijderd. Er is immers in de thread ook al een ongecensureerde versie. Censuurbalken hebben maar een zeer beperkt nut in een vrije samenleving.

  Als het akelig weer is, gaan we ergens binnenzitten. Als we het ver vantevoren zien aankomen, gaan we karten of bowlen. Vindt APD ook leuk, vorige keer nam ie daar juist de vroege trein voor.

  Like

 7. De Schrijvende Rechter

  Waarom krijgt die vegaburger nou weer de doorslaggevende stem? Krijgt DSR dat ook als je weer eens met je koloniale kunst aankomt?

  Enfin, you heard the lady. Aan de slag, luie Peppie! Breng de foto des aanstoots maar weer gauw terug in de originele staat.

  Like

 8. De Schrijvende Rechter

  En zo komen we er, met 99% inschikkelijkheid van DSR en 1% welwillende slapheid van HR, toch maat weer mooi uit. Interactief!

  Dus je geeft toe dat die koloniale kunst van je een zwart randje heeft? Da’s tenminste al weer wat.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.