28 Responses

 1. De Schrijvende Rechter

  HR is dezer dagen wel behept met tietjes enzo. Zou het ’t warme weer zijn, ziet hij vanachter de geraniums A. voordurend in bikini rondparaderen of moet ie gewoon eens Tinder op zijn internettelefoontje installeren?

  Liked by 1 persoon

   1. Luvienna

    Lavendel is leuk en ruikt lekker. Ik ben zelf alweer een paar jaar (voor de potplanten) aan de vuurrode knolbegonia’s, terwijl ik die vroeger als het toppunt van ongewenste burgerlijkheid beschouwde. O jee…

    Like

 2. De Schrijvende Rechter

  Nou-nou … HR kan een zweetdoek uitwringen na zo’n lap preektekst waar de grote Fidelappie nog een puntje aan kan zuigen. Dat zal dan ook wel de reden zijn de DSR’s inzending, afgetekend de allerbeste, niet tot kop is verheven, ondanks L.’s goedgekeurende glimlachicoontjes. Moet DSR’s ‘m misschien even uitleggen.

  Dat van die geraniums was natuurlijk maar een grapje. DSR’ bedoelde eigenlijk Afrikaantjes.

  Like

 3. Luvienna

  Smaken kunnen verschillen.Bloot couture vind ik ook erg leuk en goed gevonden. Mijn geschrokken en grijnzende internetgezichtjes, ik bedoel emoji’s, waren mede bedoeld voor het gewaagde karakter van DSR’s inzending, althans wat sommige bezoekers wellicht als gewaagd zouden kunnen beschouwen.

  Ik zou niet willen zeggen dat het voor mij niet gewaagd genoegd kan zijn maar het komt een eind in de buurt. Zolang het maar niet plat(jes) is.

  O, wacht…

  Like

 4. De Schrijvende Rechter

  Maar ook de perfecte symmetrische dubbelzinnigheid van zowel de licht vrouwen als de platjes maakt het toch tot een pareltje, glanzend als een dauwdruppel?

  Like

 5. Henk Hofman

  Veel hete lampen waren er niet, hetgeen ik concludeer uit de schaduwen op de photo.

  Ik sluit mijzelf bij Luvienna aan, en stel voor de inzending van DSR alsnog tot de beste te benoemen.

  Like

   1. De Schrijvende Rechter

    Ja, hallo – als dat het eerste is waar jij aan denkt! Het ging natuurlijk in de eerste plaat over lichtgebouwde vrouwen en hun boezemomvang. Dat jij vindt dat een onbevangen, vrijmoedige, ‘lichte’ vrouw meteen maar een hoer is, zegt alles over jouw ouderwetse opvattingen.

    Dat je je zo makkelijk laa overrulen, zoals eeder bij de varkenspeuter, is natuurlijk weer om razend van te worden. AH hoeft ’t zeker niet te pikken! Volgens mij ben je alleen maar op reuring uit.

    Like

   2. Luvienna

    Hé hé hé, wat schrijf ik nou net, Roosje – het is geen democratie hier! Zijn wij reactanten ingezetenen met stemrecht van het Rozenwaterblog? Nou dan!

    Like

   3. Luvienna

    “Het ging natuurlijk in de eerste plaat over lichtgebouwde vrouwen en hun boezemomvang” – sure! 🙄

    Like

   4. De Schrijvende Rechter

    Jij wel, L…. jij wel…..

    Madame heeft maar te kikken of HR vliegt gedienstig in de benen, waarna cicil rightd activisten als DSR zich een slag in de rondte moeten werken om te boel weer een beetje in het gerede te krijgen.

    Like

   5. Luvienna

    Democratische besluitvorming in een democratie. Tenzij Roosje hier de (r)evolutionaire ommekeer naar een democratie uitroept, is dat hier niet het geval. Waarbij het natuurlijk niet is uitgesloten dat Roosje in een goeie bui goedgunstig een verzoekje inwilligt.

    Like

  1. De Schrijvende Rechter

   Bespaar je de moeite, want dan tekent DSR op zijn beurt wer protest aan. Fouten rechtzetten is goed, wispelturigheid, daar houden we niet van. En ik neem screenshots, dat je het maar weet!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.