44 Responses

 1. De Schrijvende Rechter

  De inzending van de blogbaas zal het zeker wel weer worden -zucht-. De man is de laatste tijd nogal verliefs op zichzelf.

  Tekenend dat hij nu aan de ‘HR community’ refereert, aangepast van het orgineel, de APD community. Wie zich zo uitdrukt, denkt kennelijk het middelpunt van een persoonlijkheidscultus te zijn. Wie er ook tot die HR community behoren, DSR valt er niet onder.

  Like

  1. Henk Hofman

   Dat zie ik toch anders. Als dit blog “de Soepketel” zou zijn genoemd, dan zou heer Rozenwater het de Soepketel community hebben genoemd. Geen eigenverheerlijking derhalve.

   Heer Rozenwater is geen eigenaar van dit blog, hij is slechts evenals de andere deelnemers, schrijver op dit blog, dat op servers van wordpress staat. Die stelt het rompwerk gratis beschikbaar, niet uit altruisme, maar om zoveel als mogelijk is persoonlijke gegevens te vergaren, in samenwerking met twitter, google. facebook. linked in gravatar instagram enzovoort.

   Het is dan ook een misverstand te veronderstellen dat het email-adres verplicht dient te worden ingevuld, om het zetbaasje in de gelegenheid te stellen eventuele bijdragen die hem niet zinnen, te kunnen retourneren.

   Like

   1. Paavo

    Henk Hofman ratelt maar wat. 1. Huppeldepup-community, dat zal wel. Blijft speculatie. 2. HR is houder van dit margeblog. En ook beheerder. (Hij bepaalt de huisregels, zogezegd.) En ook bijdrager. En-en-en in plaats van ‘slechts’ schrijver. 3. Dat over wordpress, emailadres verplicht, enz. – is allemaal niet relevant voor het punt dat DSR, net als overigens eerder, hert, Ad Hok en nog een paar anderen maakten.

    Like

 2. De Schrijvende Rechter

  Hendrik maakt in algemene zin een goed punt met zijn soepketel, maar kijken we naar de context en HR’s toenemende divagedrag, inclusief een een steeds geprikkelder houding tegenover kritiek, net als APD, en dan zou DSR het maar zo eens bij het rechte eind kunnen hebben,

  Like

  1. Henk Hofman

   DSR,

   Heer Rozenwater maakt gebruik van het feit dat DSR lichtelijk kleurenblind is, en leidde zo de aandacht af van het feit dat DSR prominent ter kruishoogte van de mannelijke deelnemer is opgesteld, wat anders zeker een rel zou hebben ge-instigeerd.

   Geliked door 1 persoon

   1. Luvienna

    Als HeRoWa op zo’n manier DSR’s aandacht had willen afleiden, had hij de namen DSR en Heer Rozenwater omgedraaid. :-p

    Like

   2. De Schrijvende Rechter

    Geen spijkers op laag water zoeken, Hendrik.

    Het is een mooi plaatje waarin DSR’s verbindende rol indringend tot uitdrukking komt.

    HR: 64

    Geliked door 2 people

 3. Indra

  De wereld is een schouwtoneel,
  elk speelt zijn rol en krijgt zijn deel.
  Maar zij die tijdelijk even zwijgen
  en niet in blogbaas’ nekje hijgen
  worden door hem alras vergeten
  en de coulissen ingesmeten!

   Ben ik al aan een leesbril toe?
   Ik tuur en tuur en tuur....
   zelfs geen okselplaats naar Paavo, 
   soms is het leven zuur ;-) 
  

  Geliked door 2 people

   1. Indra

    Dank je, hannah en Ad!

    Ad: over oude bekenden gesproken. Ik dacht even dat onze ouwe drastiesbaas hier weer reageert. Of heeft iemand anders zijn naam misbruikt? Het maakt een wat Trolleyachtige indruk…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.