29 Responses

 1. Letterzetter

  Petite Robbé

  Een boekpresentatie (‘Dames en heren, wat ik nu omhoog houd is een… boek!) was een puike gelegenheid om het plebs te laten zien dat ik toch wel een dame van de wereld ben. Een nieuwe robe… Ik koos voor La petite robe noire en niets meer dan dat, een vleugje achter elk oor en klaar was Noor.

  Het plebs was precies wat ik verwachtte: plebs. Ik stond te geuren met mijn parfum, helaas had niemand van het klootjesvolk er waardering voor. Twee opgedirkte trienen vlak voor mij loerden met priemende oogjes naar iedereen. Een van de dames sprak mij aan in een onvervalst platte Vlaamse tongval: ‘Awel zulle, had ge niet beter eerst het gras kunnen maaien?’

  Noor Robbe (niet de voetballer)

  Geliked door 1 persoon

 2. Ad Hok

  Na “oude joggingbroek met fleecetrui en met ongekamde haren naar de AH”, wisten we natuurlijk al hoe dit af zou lopen. Het was alleen nog maar de vraag wie zou aanbieden Willeke uit de brand te helpen. Geen allochtoon dus deze keer, maar een oud dametje.

  Like

  1. Luvienna

   Ik moest opnieuw lezen om na ‘Nee, dank u’ de clou te snappen, Die laatste zin is wat mij betreft niet alleen overbodig maar ook verwarring scheppend.

   “trouwe” verbanddoos: 🤮

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.