16 Responses

  1. NRC laat wijselijk de afzender buiten beeld. Zo’n ongenuanceerd ikje. Kijk zo’n ikje is nou mooi voor het Rariteiten kabinet van Apiedapie. In die comfort zone kakelt men straks bij gebrek aan inhoudelijk gewicht enkele gemeenplaatsen.. Dat worden volgende week hoge kijkcijfers. Met tranendal van emotie ingeleid…..duurt nog een week…..?!

    Geliked door 1 persoon

  2. …..We spreken vaak af, dat hoort bij de voorpret, dat we ….als we daar zijn, niet ouwehoeren over mifi, dat is nog niet marktrijp, de vertrouwde wifi, is hier niet, we gaan , er even tussen uit..om de mind te resetten, even het onbeknde te snuiven…..maar ja, niet iedereen is hetzelfde…dus dan krijg je…..zo’n ikje…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.