34 Responses

      1. Week 33

        Week 33 is een vrouw, dus geeft onmiddellijk haar denkfout toe. Een lichtend voorbeeld voor de meeste mannen. Het antwoord van Luvienna is heel snedig!

        Like

  1. Deze site, koerst met haar lach & traan, een dimensie aardiger, ( minder zelf ingenomen ) dan Apiedapie Rariteiten Comfortzone,

    Het hier aanwippen, is bijna dagelijkse routie……niet in het minste om de aardige prentjes, waar de koppen nog bij moeten. Ik heb daar , helemaal geen , piemeltje aanleg voor,

    Dat over die hond, zal wel kloppen. Moet daar wat bronnen, “Ontmoetingen, met…..” raadplegen. Alas, …zucht mijn klokjee…daar beginnen we niet aan.

    Blijft er een oprechte glimlach over……Zo is dat , Vandaag.

    Geliked door 2 people

  2. De Schrijvende Rechter

    Boehoehoe!
    Wie prijs stelt op een uiteenzetting van DSR’s overwegende bezwaren tegen dit spekkig stuk spacewaste moet hem maar even bellen via een niet-anoniem privenummer (€2/min).
    Eindoordeel: 3- (zegge: driemin)

    Geliked door 1 persoon

  3. De Schrijvende Rechter

    Aan de noordzijde dus? Van de Kerzenkapelle! Dus niet zuid-zuid-west van Apfelchenskirche? Nee, dan heb ik ‘m.

    Binnenkort nog maar weer eens een poging wagen bij de NRC. Als binnenkort een pointe leest in de trant van ‘je mag me best op de rand van het bord schijten, als je maar niet spettert’ (vrij naar Boer’nsmurf), dan is ie van DSR.
    Eindoordeel: 3 (zegge: drie)

    Like

  4. De Schrijvende Rechter

    Het probleem is verder dat het vooralgaande mateloos gewauwel is, vroeger ook wel huisvrouwenproza genoemd. En ook dat de inzender in de laatste zin de lachband start. Laat het trekken van conclusies liever aan de lezer over.
    Eindoordeel: 2 (zegge: twee)

    Geliked door 2 people

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.