Statistieken augustus 2018

stats-augustus2018

Oh mijn god, vanmorgen schrok ik wakker. Vandaag weer het maandelijkse statistiekpraatje. Iemand opperde (ja, wie anders) dat ik iedere week een verhaaltje zou moeten schrijven. Iedere week zo’n praatje en dat jaar in jaar uit. Wat een oneindige sleur moet dat zijn.

Even tussendoor, heeft u wel eens een ei horen ontploffen? Ik zojuist, ik was vergeten dat ik een eitje aan het koken was. Ja, deze statistieken vragen hun tol.

Traditie is dat er nu op deze plaats een paar koppen worden uitgelicht maar uitspringende oftewel *ontploffende* koppen waren er afgelopen maand helaas niet. Het niveau was hoog, zeer hoog zelfs maar ook zeer gelijkmatig. Ik zag wel een trend (trendje liever gezegd): kinderrijmpjes wonnen (van hannah) en het fenomeen duokop verdween aan de horizon met als toepasselijke uitzondering Irritante duokop – Januskop (Ilona, hannah).

Laat ik dan toch één kop uitlichten en daarmee ook dat hele onverkwikkelijke gedoe rond de reünie afhandelen. Ken je die mop van de reünie? Ze reüneerden niet 😦

Hier die uitgelichte kop: “Luvienna zit nog steeds te wachten op de reünie” (Luvienna).

Wat valt er verder nog te zeggen. De stats zien er goed uit, het dipje in juli is blijkbaar overwonnen. Waarschijnlijk zijn er veel mensen in die maand op vakantie geweest. Uw blogbaas was afgelopen maand ook op vakantie maar bleef ondanks dat trouw zijn werk verrichten. Heeft hij daar nog een complimentje voor gekregen? Nee, natuurlijk niet. Het is volstrekt vanzelfsprekend dat een blogbaas zonder onderbreking zijn werk doet.

Hieronder nog een plaatje (plaatjes vullen wél gaatjes) met een doorsnede van een maand AVV’s. Kijk goed, misschien zit uw gewonnen kopje er wel bij:

maandAVV

18 Responses

 1. De Schrijvende Rechter

  DSR is niet zo tevreden over het introotje.

  De vorige keer vond HR het nodig om uitgebreid stil te staan bij zijn conflict met DSR, de daardoor uitgelokte discussie nam een groot deel van de daaropvolgende dagen in maar nu het dan uiteindelijk -niet in het minst door DSR’s vasthoudendeheid, inschikkelijkheid en diplomatiek formuleringsvermogen- weer goed is gekomen, besteed HR er geen woord aan!

  Like

   1. De Schrijvende Rechter

    Eerder een zwerm steekvliegen. Overigens merkte DSR bij tweede lezing het allermagerste referentietje op, zodat zijn tevredenheid overhet introotje een beetje stijgt. En dan had DSR nadat de vrede getekend was nog wel zo’n mooi voorstel gedaan om de vredespijp te roken… nooit meer iets op teruggehoord. -zucht-

    Like

   2. De Schrijvende Rechter

    Nee hoor. DSR had juist goed gelezen dat jij weer op het thuishonk was teruggekeerd terwijl DSR ook nog in den lande was – maar daar had jij dan weer minder goede nota van genomen.

    Like

 2. De Schrijvende Rechter

  Ik zal in m’n agenda kijken voor 1 augustus 2019, maar het duurt nog even voordat die uitkomt. Meestal schaf ik laat aan, dus help me er volgend voorjaar nog even aan herinneren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.