Statistieken 2018 + uitslag Kop van het jaar 2018

De beste wensen en een gelukkig nieuwjaar!

Voor de verandering eens de jaarstatistieken, met zoals u kunt zien een mooie stijgende lijn. Geniet er van zolang het nog kan. Niet alle blogs zijn zo transparant als het bezoekersaantallen betreft.

De oplettende statistiek-watcher zal hebben opgemerkt dat dit jaar alweer het vijfde HR blogjaar is. Niet te geloven, het voelt aan alsof we de luiers nog maar net ontgroeid zijn.

Het is daarbij het derde jaar van de Reageerder van het Jaar verkiezing. In 2016 was Luvienna de gelukkige en in 2017 DSR. Kijk de archieven er maar op na.

Maar goed, in 2018 is hertje dus Reageerder van het jaar geworden (in een door DSR georganiseerde verkiezing). Gefeliciteerd hertje! We zijn in afwachting van de door DSR beloofde toespraak.

Nog een jubileum! Het is het tweede jaar van de “Kop van het Jaar” verkiezing. Vorige jaar won Ilona met “Poulet Luviennaise”. Dit jaar heeft Ad Hok gewonnen met “Treinen weer eens niet op tijd“.

Rechthartelijke felicitaties, Ad. Daar zul je het mee moeten doen. Aan toespraken waagt deze blogmaster zich niet. Hieronder de volledige uitslag:

Zo, ik duik nu weer even mijn bed in, een beetje teveel gedronken gisteravond.

27 Responses

 1. Ad Hok

  Ik ben niet zo’n fan van dit soort verkiezingen, maar dit is toch wel een leuke opsteker aan het begin van het nieuwe jaar. Hartelijk dank, bij deze ook aan de vijf – al dan niet bestaande – reageerders, die op mij hebben gestemd als Reageerder van het Jaar.

  Geliked door 3 people

   1. De Schrijvende Rechter

    Niet zo hypocriet, HR. Je zag de kvhj-verkiezing aanvankelijk ook niet zitten en je vind de rvhj-verkiezing toch maar wat gezellig.

    Like

   2. Arno Niempjes

    Eens met DSR. Bij polls, dus ook bij een RvhJ-verkiezing, kan HR ongegeneerd de uitslag manipuleren (gaf hij zelf toe), de uitslag vóór publicatie met een ander delen, trollen (Bop, Week1) en vooral zwarthartig een ander framen en insinueren. Amen!

    Like

   3. Week 1

    Toch wel grappig dat onze grote supertrol, Arno Niempjes, die kennelijk uit de stal van APD verwijderd is, mij hier beschuldigt van trollerij. Je moet maar het lef hebben, haha!

    Like

   4. Arno Niempjes

    Je veronderstelt wel veel. En je leest evident ook niet goed. Knip je wel het licht aan in je bovenkamer? Dat zou wel fijn zijn.

    Like

   5. Week 1

    Ik zie dat ook HR je in de tekst hieronder als “onze geliefde huistrol” betitelt, dus zit ik er “evidemment” niet ver naast met mijn veronderstellingen.

    Like

   6. Arno Niempjes

    Eén: als twee mensen iets roepen in plaats van één, dan maakt dat een punt niet valide. Twee: Je erkent dus dat je aan het veronderstellen bent. Het is een begin.

    Like

   7. Arno Niempjes

    Ook de blogbaas veronderstelt dat mijn personage een trol zou zijn. Zou hij anders eventueel maatregelen hebben getroffen. Heeft hij niet gedaan, simpelweg omdat hij niet boven alle twiijfel verheven kan bewijzen dat mijn personage getrold zou hebben. Waarom hij het een en ander niet kan bewijzen – hij heeft dat meer dan eens toegelicht: de wijze van stemmen is niet waterdicht. Jouw argumentatie is van het niveau: de kat komt nat binnen – o, dan zal het wel buiten regenen. Kom alsjeblieft met iets beters.

    Like

   8. De Schrijvende Rechter

    Er is op zich geen bewijs nodig om iemand in gemoede van een blog te kunnen knikkeren. Je boft maar dat onze blogbaas de kracht niedt heeft om korte metten te maken met vervelende klieren, daar is hioer een volkspetitie voor nodig.

    Like

   9. Arno Niempjes

    Ha, van jou had ik een robuste argumentatie verwacht in plaats van slechts stellingen. Ben je voorstander van een Stepford Wives-versie van dit margeblog?

    Like

  1. De Schrijvende Rechter

   Het gaat niet om de ranglijst. Het is gewoon een aardige aanleiding om eens terug te kijken op het afgelopen jaar.

   Waarom altijd die kanttekening bij de geestelijke vermogens van iemand die het waagt je tegen te spreken. Je wordt niet vrolijker van je blogbaasschap. Op een dag kijk je in de spiegel en zie je APD.

   Enfin, je had veilige verkiezingen beloofd. Dat zoiets boven je macht gaat, soit – maar die je dan niet competenter voor dan dat je bent.

   Like

 2. De Schrijvende Rechter

  @HR
  Ik blijf erbij dat je je met zinspelingen op iemands geestelijke vermogen verlaagt tot het niveau van APD, die ieder onwelgevallig geluid afschrijft als dronkenmansgelal.

  Dat willen we hier toch niet?

  DSR neemt kennis van je verdediging inzake het laten mislukken van de verkiezingen maar stemt niet in met jouw lezing.

  Prikkeling en allergenen – prima. Maar poep aan je schoen wordt verwijderd en een zindelijk mens neemt geregeld een douche of bad. Kennelijk ben jij iemand die wel wat rommel en, net als Maarten van Rossem, wat lijflucht kan verdragen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.