14 Responses

 1. Wat een verpletterend dom opa & oma, anecdote Schande om je kleinkinderen, zo het allerbeste uit zich zelf te halen, een pep talk zo om zeep te helpen. Anderzijds onderweg naar morgen komen er wel meer Luitjes, die zwelgen in Genoegzaamheid, zich op de borst kloppen van Leegheid. Denken eerder in “Waardig Afscheid” dan.”.Wat hebben we dat samen goed gedaan”

  Like

 2. Alas, de grenzen van platformen vervagen geloof ik. In mijn fb domein wordt er vrolijk wat af gegeten , af gedronken…..aardige grappen worden niet geschuwd, kan dit verhaaltje zo bij.

  In mijn huwelijk hebben we de . corrigeerde ik haar ver achter ons. Hebben we helemaal geen tijd voor….Anderen maken er een “ikje” van……Het zij zo.

  Like

   1. Er zijn culturen, die standaard enige wens van de klant noteren. Gaat per notitie, veelal. Gelijktijdig. Wanneer het system info krijgt, wordt die terstond verwerkt.
    Vervolgens wordt de klant een code gegeven..veelal een nummer dat duidelijk zichtbaar voor het personeel..op tafel staat.
    Zo worden heerlijkheden per klant op maat gemaakt, uitgeserveerd in een bomvolle zaal. Ieder het zijne naar eigen wens.
    Kip, soep, sate, alles op maat……..aan de andere kant van de lijn ….luitjes, die stellen, zoals ik het thuis maak, kan JIJ het niet……Geef mijmaar gewoon recht op & neer.
    Alles in dezelde keuken? Waarom niet?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.