34 Responses

   1. Week 1

    Zoals jij het zegt klinkt het wel een stuk netter, HR! Je hebt vast een keurige opvoeding gehad. Ik ook hoor, maar ik heb er iets minder mee gedaan! 😉

    Geliked door 1 persoon

  1. Week 1

   Jouw grote schare volgers houdt zich ongetwijfeld bezig met belangrijker dingen dan vintage kinderwagens, leesgrage vlinders, goedzakkige honden en loederige katten. Luvienna 😉 Om over depressieve clowns nog maar te zwijgen…

   Like

  1. Luvienna

   Roosje, ik weet niet of mijn tweet ook Plopje hiernaarte heeft gehaald; dat kan best toeval geweest. Maar misschien ook niet. 🙂

   Ik had de link bij de tweet gezet en verwachtte dat dan het plaatje ook te zien zou zijn (is voor zover ik weet altijd zo, maar nu dus niet). De volgende keer (over een paar dagen – niet te snel) zal ik de AVV erbij zetten. 🙂

   Geliked door 1 persoon

 1. Week 1

  Hoera, Plop is terug. Maar dat is ie al vaker geweest, dus op zijn constante aanwezigheid durf ik niet meer te hopen. Tijdens zijn sombere buien trekt Plopje zich vaak terug en dat zijn er helaas vele…

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.