46 Responses

  1. Week 1

   Groep 3? Kinderen van 6 jaar? Ik kan het nauwelijks geloven en hoop eigenlijk dat het niet waar is…

   Vandaag word ik al 21 volgens Roos. Maar ik voel me heel veel ouder…;-)

   Geliked door 1 persoon

 1. Indra

  Heeft iemand van jullie een mening over het waarheidsgehalte van het ikje? Ik neem niet aan dat de schrijfster álles uit haar duim zuigt, maar zesjarige kinderen die met dergelijke opmerkingen komen….ik waag het toch te betwijfelen. Of zou het verschil tussen bv. stadskinderen en dorpskinderen zo groot zijn? Heeft iemand ervaring met kleinkinderen van die leeftijd?

  Like

 2. Luvienna

  Geen ervaring met kleinkinderen (of kinderen) en ik vind het lastig te beoordelen of dit waargebeurd is, aangedikt, of keihard gelogen. Ik geloof het direct als het het laatste blijkt te zijn, maar ja, hoe kom je daar achter?

  Like

   1. Bertje

    Ja inderdaad Ad, en ze wonen in Wassenaar zag ik. Je hebt daar mooie golfbanen, zag ik ook 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.