15 Responses

  1. Indra

   Een bijzonder aardig ikje, dat een prachtig tijdsbeeld weergeeft. Een naar mijn gevoel toch wel echte 60+ plus juf, bij “gebrek aan beter” van het invalsbankje afgesleept, mijmerend over hoe het was en hoe het nooit meer zal worden. Zelfs als jongere voel ik met haar mee, want niet alle veranderingen in het onderwijs zijn verbeteringen, verre van dat. En wat betreft spelling: breek me de bek niet open!

   Geliked door 1 persoon

 1. Indra

  Ach, wat een schattige, quasi verontwaardiging over het feit dat de citotoets uitgesteld moest worden in verband met de jetlag van veel kinderen. Tja, Carolien, als je je settelt in het Gooi en je vindt dat je daar gelukkig geland en, dankzij de aanschaf van een Mini, volledig geïntegreerd bent, dan word je wel eens geconfronteerd met dit soort schokkende dingen.
  Wen er maar aan! En als dat niet lukt…ik weet nog wel een achterstandswijkje in Amsterdam om te gaan wonen, 🙂

  Like

 2. Jemig, er is door FIH dit jaar een internationale competitie geintroduceerd, die voor sommige teams inhoudt, dat er in zeg 2 maanden vrolijk door een aantal tijdzones gevlogen word….en er vrijwel direct daarna jawel gewoon gehockeyed wordt. De dames doen dus beide. Wel steld CDvdH dat het de FIH omeen proef ging…….Kijk datzelfde zouden ze op die school ook moeten doen…Geen gezeur met jet lag, als je goed bent scoor je niet zo maar een dubieuze min….Trouwens het geniddelde van de klas duidt op een lichte ….of…Ons scholl programma, richt zich op het aansturen van leerlingen klaar te stomen voor….Ondeweg komen zij aspecten tegen, die onvermijdelijk straks deel uitmaken van…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.