Statistieken mei 2019

De maand mei lijkt er weer ietsje beter uit te zien dan april.
Het aantal visitors (300) vergeleken met het totaal van de comments (489) laat echter wel zien dat er heel wat meer mensen hier even een bezoekje afleggen dan dat ze daadwerkelijk reageren. Jammer hoor!

Uniek gebeuren, Indra schrijft deze maand het statistiekpraatje!

Het enige dat me bijgebleven is van de maand mei is dat ik hier zelf op 13 mei de draad weer heb opgepakt onder mijn oude naam, dat in die week Luvienna haar dappere race weer aan het rijden was, dat ik Ilona miste, die, zoals later bleek, heerlijk in Bretagne verbleef, dat hannah verder ging onder de naam Hannah en dat er een zekere oom Piet inmiddels ten tonele was verschenen.

En wat ik helemaal vergeet is dat in de ralleyeweek van Luvienna ook Bertje nog even binnenplopte om als een trouwe, bewonderende ridder háár en t’otootje te verdedigen onder het motto dat t’otootje van ver voor de oorlog is.
Toen ik Bertje vroeg om ook weer eens een kop te verzinnen, deed hij dat een paar keer trouw, maar plopte daarna weer weg en terug in zijn afwachtende standje, net als de echte Plop.

Dat dit unieke gebeuren een vervolg moge hebben! HR

Uitgelichte koppen mei 2019

11 Responses

 1. Indra

  En wat ik helemaal vergeet is dat in de ralleyeweek van Luvienna ook Bertje nog even binnenplopte om als een trouwe, bewonderende ridder háár en t’otootje te verdedigen onder het motto dat t’otootje van ver voor de oorlog is.
  Toen ik Bertje vroeg om ook weer eens een kop te verzinnen, deed hij dat een paar keer trouw, maar plopte daarna weer weg en terug in zijn afwachtende standje, net als de echte Plop.

  Geliked door 2 people

   1. Indra

    Bertje, na deze riante bijdrage aan de mei-statistieken verzin je vast ook nog wel een kop hè? Please, Bertje!! Doe het niet voor mij, maar voor Roos…

    Geliked door 1 persoon

  1. Indra

   Dank je, Luvienna, maar of mijn schrijven een vervolg zal hebben is nog maar de vraag. Door de mij opgelegde rust had ik deze maand alle tijd om hier vaak aanwezig te zijn, maar ik hoop vurig het de komende tijd weer drukker te krijgen doordat ik weer aan het werk mag gaan.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.