16 Responses

 1. Anders 42

  Het is niet anders.
  Geen regels, wordt het een zooitje.

  Trias pokitica of zoiets.

  Meestal krijg je dat op school, of thuis, met de paplepel in gegoten.

  Like

  1. ’n Aardige sfeer schets, kan een een dito zin, soms wat extra’s geven. Dat is hier het geval…denk ik…..Het charmante van enig geloof is nog wel eens…Je kunt me wat..ik ga naar buurman, die gaat met hele familie……..Dat in – & uitstappen kan bij je ontwikkeling horen….’n Zoekende, inrustige geest…..

   Like

 2. Als je maar genoeg data koppelt aan een afhankelijke variabele rollen de profielen er keurig uit. De produkten voor morgen liggen allemaal al keurig op de plank Veelal wordt eerst de huidige generatie netjes in de markt gezet…tot……het tijd wordt voor…….Als je als consument denkt, hoe komen ze erop……alas, het is alles keurig netjes bedacht, en op de rails gezet.

  Like

 3. Luvienna

  Koffie en bier

  In de zomer verblijven we in Zeeuws-Vlaanderen. ’s Morgens drinken we koffie op een gezellig terras in Sluis. Vooral veel Belgen bezoeken dagelijks dit grensdorp. Op afstand valt duidelijk te zien wie Belgisch is, en wie Nederlands. Nederlanders drinken koffie en thee om 10.30 uur. Belgen drinken op dat tijdstip bier en wijn. Ook de jonge generatie Belgen bestelt naar hartelust Duvel en witte wijn. Naast een wat ouder Belgisch echtpaar komt een jong Nederlands stel te zitten. Ze bestellen bij de ober twee koffie, waarop ik de Belgische madam fluisterend tegen haar man hoor zeggen: „Da’s Ollands hè.”

  Henk de Kroon

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.