24 Responses

 1. Dit doet me denken aan het boek Publieke Werken, van Thomas Rosenboom:

  Publieke Werken is een historische roman van Thomas Rosenboom uit 1999, met als belangrijkste locatie twee huisjes die nu nog te zien zijn in de gevel van het Amsterdamse Victoria Hotel. Een andere inspiratiebron was de biografie van de Hoogeveense apotheker Radijs. Wikipedia

  Geliked door 2 people

 2. Indra

  Mij doet het denken aan een zwabberende kroegentocht die ik in mijn studietijd eens maakte, ondersteund door twee hele lieve vriendjes. Men sprak er nog lang schande van…Toen had ik nog een redelijke wespentaille πŸ˜‰

  Geliked door 2 people

   1. Ad Hok

    Volgens mij (en Wikipedia) is Dorian zowel een jongens- als een meisjesnaam, maar bij orkanen denk ik altijd aan vrouwen. Voorlopig is het nog een kwestie van afwachten waar Dorian precies aan land zal komen, maar het zal zeker in Florida zijn. Ik woon in het meest noordoostelijke puntje van die staat. Twee jaar geleden kwam Irma hier langs, maar gelukkig was ze toen al aardig afgezwakt. We zaten twee dagen zonder electriciteit, geen schade.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.