23 Responses

  1. Ad Hok

   Dank voor het duimen.
   Dorian neemt de tijd (of dit een aanduiding is voor zijn/haar geslacht zal ik maar wijselijk in het midden laten). Wij volgen de orkaan al langer dan een week en volgens de laatste voorspellingen komt de orkaan niet aan land in Florida, maar zal de kustlijn op afstand volgen. Voorlopig blijven wij zitten waar we zitten, net als twee jaar geleden toen Irma langskwam. Wij wonen niet in een “flood zone” en hopen dat ons huis ook deze keer de orkaan zal doorstaan. Woensdag zal inderdaad spannend worden.

   Like

   1. Ad Hok

    Uiteindelijk is het – gelukkig – een weinig enerverende dag voor ons geworden. Wat regen, wat wind, een paar lager gelegen gebieden ondergelopen, dat was het zo’n beetje. Dorian bleef op ruime afstand van de kust en liet ons links liggen. Jammer genoeg waren de inwoners van de Bahamas niet zo fortuinlijk. Nu maar duimen voor de buren in de Carolinas. Nogmaals bedankt voor het medeleven.

    Like

  1. Luvienna

   Als ik op Google het plaatje op zoek kom ik oa dit tegen: Riding Giant Mediterranean Beef Squids in Bora Bora! Maar dit is geen inktvis. Op Pinterest vind ik ditzelfde plaatje en daar stond bij dat het een grijze walvis is die geaaid wordt. Geen idee of de walvis dat zelf ook lekker vindt. Of de inktvissen op Bora-Bora. Zwemmen met dolfijnen is heel stressvol voor die dieren gebleken.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.