21 Responses

 1. Indra

  Zucht! Bij het lezen van dit oma-trots-op-ikje besef ik weer eens te meer hoe ver beneden peil de verbale kwaliteiten van mijn twee zoons waren op die leeftijd. Een kind van 3 jaar die op die leeftijd het woordje “drie” destilleert uit het woord “verdrietig”. Minstens hoogbegaafd!
  Voor dat kroost van mij troost ik me met de term HG. Heerlijk Gemiddeld! 😉

  Geliked door 2 people

  1. Luvienna

   Ik denk dat het de bedoeling van de schrijfster is om te suggereren dat ‘het project’ de dochter was. Het lijkt me niet heel erg waarschijnlijk dat dat ook echt zo is. Anders is het wel heel diep triest.

   Like

 2. Indra

  Haha, investeren in je kinderen en dan hopen dat het wat oplevert voor jouzelf…Hoe dom kan je zijn.

  Maar dit is natuurlijk weer een reactie die de inhoud betreft.

  Ik heb het al eens vaker gezegd: de ikjes-rubriek is op sterven na dood. Zoals het juweeltje van gisteren worden er nog maar weinig ingezonden/geselecteerd. Gewoon erkennen dat iets zijn langste tijd gehad heeft, dat zou de ikjes-redactie moeten doen. Maar ja, wie ben IK om dat te zeggen…;-)

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.